- 15 Ocak 2024
- 563
- 159
- 35
-
- Konu Sahibi CerkesMaria
Canım sen bilirsin herkesde soğan suyu yaramıyor ama ben kullandım hamileyim çok şükür denemek istersen dene ☺Kızlar yıne olmadı bugun adet oldum..
kurtajdan sonra yumurtlama duzene gırmedı 4 aydır hıc pık olmuyor ne yapmak gerekiyor
Soğan kuru yapayım mı ve hayıt tohumu ?
Her tusa basma modundayım sanırım Rabbım saglıkla almayı nasıp etsın kucagına kuzumCanım sen bilirsin herkesde soğan suyu yaramıyor ama ben kullandım hamileyim çok şükür denemek istersen dene ☺
Aklından çıkardığın anda oluyo gerçekten biliyorum çok zor bende 2 yıldır deniyordum nasip oldu çok şükürHer tusa basma modundayım sanırım Rabbım saglıkla almayı nasıp etsın kucagına kuzum
Aklımdan cıkmasını bırak aklım sadece o sankıAklından çıkardığın anda oluyo gerçekten biliyorum çok zor bende 2 yıldır deniyordum nasip oldu çok şüküramin inşallah
O kadar haklısın ki anlıyorum seni de adetin bittikten 2 gün sonra başla istersen soğan suyunu Allah'ın izniyle olur belki ☺Aklımdan cıkmasını bırak aklım sadece o sankı
Insallah bakalım havuc ıle ıncır duydum bırde walla kafam allak bullak neye baslıcaz bız yaO kadar haklısın ki anlıyorum seni de adetin bittikten 2 gün sonra başla istersen soğan suyunu Allah'ın izniyle olur belki ☺
Hepsini kullanma derim ben ne olur ne olmaz hormonları etkiliyor çünkü bunlardaInsallah bakalım havuc ıle ıncır duydum bırde walla kafam allak bullak neye baslıcaz bız ya
Dogru soyluyorsun soğan suyunu bır yapalım bakalım enfeksıyonum var zaten belkı onuda temızlerHepsini kullanma derim ben ne olur ne olmaz hormonları etkiliyor çünkü bunlarda
İnşallah işe yarar canımDogru soyluyorsun soğan suyunu bır yapalım bakalım enfeksıyonum var zaten belkı onuda temızler
Benimde kürtaj olalı 3 ay oldu 1 ay denemedik diğer aylar artimed marka ovülasyon testi yapıyorum ama hiç iki cizgi koyu göremiyorum. Testtemi bir problem var bendemi anlamadım. Normalde hamile kaldığımdada ovülasyon testiyle kalmıştım . Kürtajdan dolayımı acaba yumurtlama ileri tarihe atıyo yada yumurtlama olmuyormu acabaAklından çıkardığın anda oluyo gerçekten biliyorum çok zor bende 2 yıldır deniyordum nasip oldu çok şüküramin inşallah
Benim doktorum testere dişli aslan pençesi önermişti. Bu arada ne zamandır çocuk istiyorsunuzKızlar yıne olmadı bugun adet oldum..
kurtajdan sonra yumurtlama duzene gırmedı 4 aydır hıc pık olmuyor ne yapmak gerekiyor
Soğan kuru yapayım mı ve hayıt tohumu ?
Canım bilemiyorum belki daha düzene girmemiştir yumurtlaman bende bu ay kürtaj olmak zorunda kaldım doktor bana da 3 aydan sonra devam edebilirsin dedi bana kalırsa ovülasyon testi bende işe yaramadı daha çok strese sokuyor düşünmemeye çalış umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın sendeBenimde kürtaj olalı 3 ay oldu 1 ay denemedik diğer aylar artimed marka ovülasyon testi yapıyorum ama hiç iki cizgi koyu göremiyorum. Testtemi bir problem var bendemi anlamadım. Normalde hamile kaldığımdada ovülasyon testiyle kalmıştım . Kürtajdan dolayımı acaba yumurtlama ileri tarihe atıyo yada yumurtlama olmuyormu acaba
Sanırım hamileyim tekrardan 144 cıkmıştı beta dün ama ben tabiki hiç bir şey kesinleşmeden sevinemiyorum malesefCanım bilemiyorum belki daha düzene girmemiştir yumurtlaman bende bu ay kürtaj olmak zorunda kaldım doktor bana da 3 aydan sonra devam edebilirsin dedi bana kalırsa ovülasyon testi bende işe yaramadı daha çok strese sokuyor düşünmemeye çalış umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın sende
O kadar haklısın ki inşallah varsa sağlıklı şekilde ilerlerSanırım hamileyim tekrardan 144 cıkmıştı beta dün ama ben tabiki hiç bir şey kesinleşmeden sevinemiyorum malesef
Bana Dr verdi kür havuz incir soğan kürü başlayacaktım ama testler pozitif kan negatife anlamadım da 2 gün beklicem regl bakalımInsallah bakalım havuc ıle ıncır duydum bırde walla kafam allak bullak neye baslıcaz bız ya