Moralim çok bozuk bu ay da olmadı

CerkesMaria

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2024
563
159
35
Kızlar yıne olmadı bugun adet oldum..
kurtajdan sonra yumurtlama duzene gırmedı 4 aydır hıc pık olmuyor ne yapmak gerekiyor

Soğan kuru yapayım mı ve hayıt tohumu ?

Aklından çıkardığın anda oluyo gerçekten biliyorum çok zor bende 2 yıldır deniyordum nasip oldu çok şükür amin inşallah
Benimde kürtaj olalı 3 ay oldu 1 ay denemedik diğer aylar artimed marka ovülasyon testi yapıyorum ama hiç iki cizgi koyu göremiyorum. Testtemi bir problem var bendemi anlamadım. Normalde hamile kaldığımdada ovülasyon testiyle kalmıştım . Kürtajdan dolayımı acaba yumurtlama ileri tarihe atıyo yada yumurtlama olmuyormu acaba

Canım bilemiyorum belki daha düzene girmemiştir yumurtlaman bende bu ay kürtaj olmak zorunda kaldım doktor bana da 3 aydan sonra devam edebilirsin dedi bana kalırsa ovülasyon testi bende işe yaramadı daha çok strese sokuyor düşünmemeye çalış umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın sende

Sanırım hamileyim tekrardan 144 cıkmıştı beta dün ama ben tabiki hiç bir şey kesinleşmeden sevinemiyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…