moralim çok bozuk. bebeğimin ense kalınlığı çok yüksek

dk313131

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
3
0
36
Gaziantep
arkadaşlar 11 haftalık gebeyim bebeğimin ense kalınlığı 5.8 çıktı. doktor 2 hafta sonra gel dedi ama moralim çok bozuldu. internetten araştırdığımda bazı testler yapıldığını öğrendim. ancak eşim bebeğin gelişme ortamını bozar diyerek test yaptırmamı istemiyor. bebeğimden çok endişeliyim sizce düzelme umudu var mı. ense kalınlığı yüksek çıkan değerleri temiz çıkan kişiler varsa bana yazabilirler mi?

Canım bence doktorunu dinle ve testlerini yaptırt. Elbette senin kararın ama down sendromlu bir bebeği dünyaya getirmek ve onu yetiştirmek o kadar zor ki. Bunlara hazırsan testleri yaptırtma ama yapamayacağına inanıyorsan tüm testleri yaptırtmanı tavsiye ederim. Zaten önce ikili üçlü testler yapılacak, bunlarda korkulacak şeyle yok. Onlarda da problem çıkarsa amniyosentez isteyebilir doktorun. Bana sorarsan amniyosentezden korkma iyi bir doktor yaptığı sürece riskin çok az. Ben ilk bebeğimde de ikinci bebeğimde de amniyosentez oldum çok şükür problem çıkmadı. Umarım sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsiniz ve sağlıklı bir bebek doğurursunuz...

hemen kötüyü çağırma, bazı bebekler genetik olarak kalın enseli oluyor bunu unutma, ve de testleri yaptır için rahat etsin, kötü birşey çıksa bile ona göre yapacağınızı yaparsınız kendinizi ona göre hazırlarsınız...inşallah birşey çıkmaz, iyi düşün iyi olsun..

canım arkadaşımında çocuğunun ense kalınlığı yüksekmiş arkadaşım hiç bir doktor olumlu bişey söylemedi ben her kontrolde yatakta ağlamaktan kalkamıyodum diye anlattı ailelerine söylememişler karı koca beraber çekmişler çok doktor değiştirmişler inan kızı şimdi 5 yaşında anaokuluna gidiyor çok akıllı güzel bir kız sen içini ferah tut canım

teşekkür ederim arkadaşlar cevap verdiğiniz için... doktor şimdi normal dedi, annelik çok farklı bir şey bunu hissetmeye başladım kendimden önce onu düşünüyorum. umarım hamileliğim sorunsuz geçer ve sağlıklı bir bebek kucağıma alırım. rabbim hayırlısını versin... Allah bebek isteyenlerin hepsine versin

selam çok merak ettim sonuç ne oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…