moralim çok bozuk bebeğimi hasta ettim

ceylan07

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
231
2
merhaba kızlar bebeğim gece 1.5 saatte bir uyanıyor eşimde askerde olduğu için bebeğimi tek bakıyorum bebeğimi emzirirken yarım saat uyuya kalmışım gece şimdi sürekli hapşırıyor gözleride sulanıyor arada bir öksürmeside var hafta sonu olduğu için özel hastanede uzman çocuk doktoru yok doğumevinede götürmek istemiyorum daha fazla mikrop kapar diye ıhlamur kaynatıyorum inşallah faydası olur onada içirsem olurmu acaba moralim çok bozuk kötü biranneyim ben
senağlama

bozma moralını o nasıl laf öyle ıyı bir anne olmasan bebeğinin hastalanmasına üzülmessin...

bızdede var aynı şikayet ama hastalık değil o üşümüşdür cnm..içir onada 1 2 kaşık...üzülme..

hayatım hemen peditus şurup al çok ilerlemeden başla...kendinide sakın suçlu hissetme o nedemek ..hepimizinki bir gün hasta olacak elbet..benim oğlum hafta geçmiyodu hep hasta oluyodu

geçmiş olsun canım benim.. sakın moralini bozma, bağışık sistemini kuvvetlendirecek şeyler ye iç sen sütten de çocuğa geçsin
kuşburnu iç, ayrıca nane limonu ve zencefili kaynatıp iç.. inş. iyi gelir, ıhlamuru da iç. sütten de bebişe geçer inş.

hayatım hemen peditus şurup al çok ilerlemeden başla...kendinide sakın suçlu hissetme o nedemek ..hepimizinki bir gün hasta olacak elbet..benim oğlum hafta geçmiyodu hep hasta oluyodu

bu şurubu doktormu verdi sana benim bebeğim 26 ekim doğumlu çok küçük bu şurup olurmu ki valla sıkıntıdan başıma ağrı girdi.calpol işe yaramı ki birde günde ne kadar vermek lazım calpolun reçetesinde yazmıyor.

hayatım dr verdi tabiki ayrıyetten benim 6 yaşında bir oğlum var onunda nezle grip durumlarında hep beditusla büyüttüm...korkmadan verebilirsin...

Bizimde oluyo ara sıra öksürük-hapşırık canım..
Ben bişey vermiyorum,biraz dikkat ediyorum kendiliğinden geçiyo..

Bizimde oluyo ara sıra öksürük-hapşırık .Doktorumuz soğukalgınlığı ilacını tavsiye etmiyor.

canm o nasıl laf öle bak benm oğlmda hasta nezle olmş gözleri sulanıo vs hapşırıo öksürüoki ne öksürük.dr bze peditus verdi ki ben 1 aylıkkende peditus vermştm bebekler için o şurup saten

peditus pek doktorlar tavsıte etmıyor onun yerıne burnuna serum fızyolojı kullan canım...

gecmış olsun kısa surede gecer ınsanlah

oyle dusunme lutfen tek basına bebek buyutmek kolay mı allah yardımcın olsun

çok sağolun içim biraz da olsa rahatladı bugün peditus aldım biraz dinlendi bebeğim ama burnu hala tıkalı nefes alamıyor oda çok rahatsız ediyor.

canım çok geçmiş olsun öncelikle üzülme hangimiz hasta olmadan büyüdük onlarda ufak tefek hastalanıp atlatırlar ıhmalur bebişine ver ben 3 4 aylıkken burnu biraz aksa hemen ıhlamur kaynatıp veriridim hastalığıda başlamadan geçerdi inş. senin bebişinede iyi gelir

geçmiş olsun canım. umarım daha da iyidir bebeğin . allah yardımcın olsun tek başına büyütmek kolay mı? suçlama kendini..

çok gerekmedikçe 1 yaş altı bebeklere peditus' u önermiyor kızımın doktoru..

X