çok teşekkürler canım..gaz ve kusmayla başedebilirim ama doktorun bahsettiği o bağırsak sorunu insallah cıkmaz.Hani bahsettiğim gelişmeme olayı.bundan cok korkuyorum işte..
bu arada dizlerinin üzerine yatırma olayını duymuştum cok iyi geliyormus ama nasıl kıyarım bilmem.sanki canı acayacak gibi geliyo.karnı tam dizinemi gelecek peki.sen poposuna vurunca karnı basınç yapmazmı peki canım ya..
Canım inan bana canının acımasını bırak bu pozisyon çok hoşuna gidiyor benim kızımın çünkü karnına dizim baskı yapıyor üstten de hafif hafif tıpışlayınca gazını çıkarması kolaylaşıyor..
Ben 10 dakika kadar bu pozisyonda tuttuğumda arka arkaya gaz çıkarıyor miniğim..
Bir de sen yanında durarak yüzüstü yatırabilirsin ben arada 10-15 dakika yüzüstü bırakıyorum..Bu şekilde de ayaklarını hareket ettirdiği için gaz çıkarabiliyor. Ayrıca yüzüstü yatırmak başını kaldırmaya çalışacağı için boyun kaslarının gelişimi için de faydalı imiş..
Tabiiki bunu sadece ben yanında iken yapıyorum.
Bence bunları mutlaka dene, çevrendeki tecrübeli annelere de sor istersen bu dize yatırma emin ol çok etkili bir yöntem gaz için:)
Bağırsak sorununuz inşallah çıkmaz, eğer sorun var deseler bile bir doktor görüşü daha almadan sakın müdahale ettirme derim ben..Mutlaka 2 uzman görüşü alıp öyle karar ver ne yapılacağına canım.
canım merhaba,geçmiş olsun kusma sorunu benim değil ama kuzenimin bebeğinde vardı ve büyüdükçe püskürterek ve çok fazla kusuyordu kaka yapmıyordu devamlı kusuyordu hiçbir şey çıkmadı öyle devam etti ek gıdaya geçince armut falan yedir dedi doktoru kusa kusa bir hal oldu ama korkacak hiç bir durum olmadı bağırsak problemi yani.bence doktorunu değiştir tecrübesiz bir doktora gidiyorsan korkutmaktan başka bir şey yapmazlar hele hele özel hastane doktorları tam bir para tuzağıdır insanlar sigortadan yararlanılıyor diye gidiyorlar her şeyi burunlarından getiriyorlar,mesela sana karşı takındığı bu filmi bir cerraha gösterin lafı çok üzdü beni iyi bir çocuk doktoru böyle yapmamalı size yol göstermeli,benim çocuklarımın doktoru mesela çocukların veya bizim uzmanlık gerektirecek bir problemi olursa hemen arkadaşı olan cerrahpaşada dalında prof doktorların numaralarını veriyor gönderiyor onun vasıtasıyla geldiğimizi söylüyoruz içimiz rahat ediyor bir nevi aile doktorumuz gibi başımıza ne hastalık gelirse önce onu ararız.umarım bebişinin hiçbir problemi çıkmaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?