Kuması gibi gördüğünü düşündüren ne yaptı size mesela ?
Nişanlınızı seviyorsanız annesini de sevmelisiniz size birşey yapmadıysa, yaptıysa saygılı mesafeli olursunuz.
beni insandan saymiyor ki canim varsa yoksa sozlum, abiside var ama abiye oyle degil, sozlumu her dakika sarilip opmeler vs
fotografimizi gosteriyoruz vay benim biricik oglusum ne tatli ne yakisikli benim yavrum nede guzel cikmis, HIHI yaninda ben yokum cunku cok hos cikmissiniz de be Kadin dilin mi duser
hediye alirim ben aldim diye yan tarafa atar, sozlum 1 dugme alsin vay benim yavrum benim canim cocugum anasina nelerde alirmis aslan parcam vs vs vs bir kere tesekkur etmedi bana ne hediyeler aldim ona, anneme almamisimdir daha
hep iyi gecinmek istedim onceden, anne kiz olalim istedim ama o beni hep kuma gibi gordu, oglunu kiskandi benden, her bulusmamizda hastayim eve gel diye eziyet etti bize daha neler nelerrr
yanlis anlasilmasin kendimi ovmek istemiyorum ama sozlum ilk ciktigim ilk konustugum benim, herkes nekadar namuslu nekadar iyi diye bahseder benim icin tek kisi hakkimda kotu konusmamistir
liseyi birincilikle bitirdim 4 dil biliyorum yani hala ogreniyorum universite okuyorum ve derslerim cok fazla iyi
cevrem hep sozlumden daha guzel oldugumu manken gibi oldugumu soyler vs
sozlum lise ters ve bazi konularda olumsuz yonleri var
ailem asla ve asla kizim uygun degilsiniz demedi sozlumu ogullari gibi sevdiler, madem sen sevdin o bizim oglumuz her turlu Kabul ediyoruz dediler ama kayinvalidem ben dunyanin en kotu insaniymisim gibi bir hal icinde neden, neden mi cunku oglunu elinden aliyorum