Moralim bozuldu

sizde nekadar normal karsiliyorsunuz
bir ben mi normal karsilayamiyorum :KK43:
sozlumede ayri kiziyorum, ben bir an once ona kavusmak istiyorum o erteleniyor diye hic takmiyor bizim herseyimiz hep ertelensin zaten :KK43: degersiz hissediyorum
Ay uzulme annem kavuşursun acelen ne
Hem sımdıden ailenin ıc ıslerıne karışma sonra diş kapının dış mandalı olursun

Canim 2017ye kadar kim öleeeee kim kala vardir bunda da bir hayir neden bozuluyorsun agzinin tadini kacirmaya degmez inan biraz da olacagina birak

konu sahibi 2017'deki düğün için nişanı bahane edip böyle tatsızlık çıkarırsan geçmez bu 2 sene söyleyeyim.. k.validen haklı, onlarınki düğün sizinki 2 sene sonra yapılacak düğünün nişanı.. kıskandığın anlaşılırsa çok gerginlik çıkar eltin ve k.validenle..

iste herseyi kendimizde ayarlamistik 14 subat 16 nisan tam 1 sene sonrada 14 subat 17 dugun diye
pek niyet etmemek lazimmis bozuluyor sonra 1 sene nisanli kaliriz ne guzel diye dusunuyodum cunku buyuk nisan yapacagim icin dugunle yakin yakina olmamaliydi, ailemde zora girmezdi bu sekilde vs vs vs
nisana ne gerek var demeyin hevesliyim istiyorum el alem dugununu yapacak diye hevesimden vazgecemem
kayinvalide elti bundan sonra ne isterse onu dusundun eltime degil ama kayinvalideme zaten doluydum simdi iyicene oldu evlenmeden iliskimiz bozulacak bu gidisle

aslinda o bu diyorum ama en buyuk suclu sozlum
soyle olacak biz boyle istiyoruz diyemiyor hicbir zaman aman abisi ezilirmis
e biz ne oluyoruz bu durumda biz ezilmiyormuyuz ne sacma
sirayla mi olur bu isler kimin kismet nasilsa

aslinda o bu diyorum ama en buyuk suclu sozlum
soyle olacak biz boyle istiyoruz diyemiyor hicbir zaman aman abisi ezilirmis
e biz ne oluyoruz bu durumda biz ezilmiyormuyuz ne sacma
sirayla mi olur bu isler kimin kismet nasilsa

Sizinde oğlunuz olsa iki tane , birinin düğünü diğerinin iki sene sonra olacak düğüne hazırlık için nişanı olsa düğünü öncelikli yapar nişana dönersiniz. İki sene içinde onların çocuğu olur büyür de :)
Bence siz bahane arıyorsunuz kv.nizle bozuşmak için. Şimdiden bozuşmayı düşündüğünüz kadının oğluyla evlenmeyin.
İnanın çok mutsuz olursunuz , ha birde ailede kıskançlık iyi birşey değil; insanı soğutur.

Sizinde oğlunuz olsa iki tane , birinin düğünü diğerinin iki sene sonra olacak düğüne hazırlık için nişanı olsa düğünü öncelikli yapar nişana dönersiniz. İki sene içinde onların çocuğu olur büyür de :)
Bence siz bahane arıyorsunuz kv.nizle bozuşmak için. Şimdiden bozuşmayı düşündüğünüz kadının oğluyla evlenmeyin.
İnanın çok mutsuz olursunuz , ha birde ailede kıskançlık iyi birşey değil; insanı soğutur.

haklisin canim cok haklisin
kayinvalideme tahammulum yok hemde simdiden hic sevmiyorum ya Allah affetsin
ama sozlumden vazgecmek istemiyorum onun yuzunden zaten beni Kumasi gibi goruyor kina yakar ayrilirsak :KK43:

haklisin canim cok haklisin
kayinvalideme tahammulum yok hemde simdiden hic sevmiyorum ya Allah affetsin
ama sozlumden vazgecmek istemiyorum onun yuzunden zaten beni Kumasi gibi goruyor kina yakar ayrilirsak :KK43:

Kuması gibi gördüğünü düşündüren ne yaptı size mesela ?

Nişanlınızı seviyorsanız annesini de sevmelisiniz size birşey yapmadıysa, yaptıysa saygılı mesafeli olursunuz.

Kuması gibi gördüğünü düşündüren ne yaptı size mesela ?

Nişanlınızı seviyorsanız annesini de sevmelisiniz size birşey yapmadıysa, yaptıysa saygılı mesafeli olursunuz.

beni insandan saymiyor ki canim varsa yoksa sozlum, abiside var ama abiye oyle degil, sozlumu her dakika sarilip opmeler vs
fotografimizi gosteriyoruz vay benim biricik oglusum ne tatli ne yakisikli benim yavrum nede guzel cikmis, HIHI yaninda ben yokum cunku cok hos cikmissiniz de be Kadin dilin mi duser
hediye alirim ben aldim diye yan tarafa atar, sozlum 1 dugme alsin vay benim yavrum benim canim cocugum anasina nelerde alirmis aslan parcam vs vs vs bir kere tesekkur etmedi bana ne hediyeler aldim ona, anneme almamisimdir daha
hep iyi gecinmek istedim onceden, anne kiz olalim istedim ama o beni hep kuma gibi gordu, oglunu kiskandi benden, her bulusmamizda hastayim eve gel diye eziyet etti bize daha neler nelerrr

yanlis anlasilmasin kendimi ovmek istemiyorum ama sozlum ilk ciktigim ilk konustugum benim, herkes nekadar namuslu nekadar iyi diye bahseder benim icin tek kisi hakkimda kotu konusmamistir
liseyi birincilikle bitirdim 4 dil biliyorum yani hala ogreniyorum universite okuyorum ve derslerim cok fazla iyi
cevrem hep sozlumden daha guzel oldugumu manken gibi oldugumu soyler vs
sozlum lise ters ve bazi konularda olumsuz yonleri var
ailem asla ve asla kizim uygun degilsiniz demedi sozlumu ogullari gibi sevdiler, madem sen sevdin o bizim oglumuz her turlu Kabul ediyoruz dediler ama kayinvalidem ben dunyanin en kotu insaniymisim gibi bir hal icinde neden, neden mi cunku oglunu elinden aliyorum

beni insandan saymiyor ki canim varsa yoksa sozlum, abiside var ama abiye oyle degil, sozlumu her dakika sarilip opmeler vs
fotografimizi gosteriyoruz vay benim biricik oglusum ne tatli ne yakisikli benim yavrum nede guzel cikmis, HIHI yaninda ben yokum cunku cok hos cikmissiniz de be Kadin dilin mi duser
hediye alirim ben aldim diye yan tarafa atar, sozlum 1 dugme alsin vay benim yavrum benim canim cocugum anasina nelerde alirmis aslan parcam vs vs vs bir kere tesekkur etmedi bana ne hediyeler aldim ona, anneme almamisimdir daha
hep iyi gecinmek istedim onceden, anne kiz olalim istedim ama o beni hep kuma gibi gordu, oglunu kiskandi benden, her bulusmamizda hastayim eve gel diye eziyet etti bize daha neler nelerrr

yanlis anlasilmasin kendimi ovmek istemiyorum ama sozlum ilk ciktigim ilk konustugum benim, herkes nekadar namuslu nekadar iyi diye bahseder benim icin tek kisi hakkimda kotu konusmamistir
liseyi birincilikle bitirdim 4 dil biliyorum yani hala ogreniyorum universite okuyorum ve derslerim cok fazla iyi
cevrem hep sozlumden daha guzel oldugumu manken gibi oldugumu soyler vs
sozlum lise ters ve bazi konularda olumsuz yonleri var
ailem asla ve asla kizim uygun degilsiniz demedi sozlumu ogullari gibi sevdiler, madem sen sevdin o bizim oglumuz her turlu Kabul ediyoruz dediler ama kayinvalidem ben dunyanin en kotu insaniymisim gibi bir hal icinde neden, neden mi cunku oglunu elinden aliyorum

Kişisel özellikleriniz insan ilişkilerinde iyi olmanızın göstergesi değil nasıl olsa, kv için şimdiden kuma gibi görüyor diyebilmeniz bile hoş değil, sanki burada eski konular okunamıyor. Hala bir annenin oğlunu sevmesi üstünden kendinize iş çıkarmaya çalışıyorsunuz o kadar. Onun dili düşmeyecek sizin de bu garip eklentileriniz hiç karşılanmayacak. Annenize bile almadığınız hediyeyi ona almanıza bence zaten hiç gerek yoktu, insanlar hediyeyle sizi sevmez, sevip sevmemesi hiç de önemli olmayan birine zaten gerek yok. Asgari ölçüde iyi geçinmeye niyeti olan bunu oturduğu yerden bile yapabilir yani.

Kişisel özellikleriniz insan ilişkilerinde iyi olmanızın göstergesi değil nasıl olsa, kv için şimdiden kuma gibi görüyor diyebilmeniz bile hoş değil, sanki burada eski konular okunamıyor. Hala bir annenin oğlunu sevmesi üstünden kendinize iş çıkarmaya çalışıyorsunuz o kadar. Onun dili düşmeyecek sizin de bu garip eklentileriniz hiç karşılanmayacak. Annenize bile almadığınız hediyeyi ona almanıza bence zaten hiç gerek yoktu, insanlar hediyeyle sizi sevmez, sevip sevmemesi hiç de önemli olmayan birine zaten gerek yok. Asgari ölçüde iyi geçinmeye niyeti olan bunu oturduğu yerden bile yapabilir yani.
hic birsey bilmiyorum inan tek bildigim ve tek inandigim hakli oldugum

Böyle devam ederseniz de moral bozukluğu kalıcı olur. Ne gereği var?
neye ne gerek var anlamadim canim
yani diyosun ki, ne derlerse itirazsiz kabul et
emir kulu gibi ol, nisana dugune herseye onlar karar versin sende ses etmeden herseyi onayla
kayinvalide istedigi gibi yapsin sen uzul kiril ama ses etme mutlu ol

iyide bunlari bir insan nasil yapabilir ki, komsunun hayati degil soz konusu olan benimde hayatim degil mi :KK43:

neye ne gerek var anlamadim canim
yani diyosun ki, ne derlerse itirazsiz kabul et
emir kulu gibi ol, nisana dugune herseye onlar karar versin sende ses etmeden herseyi onayla
kayinvalide istedigi gibi yapsin sen uzul kiril ama ses etme mutlu ol

iyide bunlari bir insan nasil yapabilir ki, komsunun hayati degil soz konusu olan benimde hayatim degil mi :KK43:

Ne alakası var?

Ağabeyinin düğünü, sizin düğün tarihi vs. ile kv nin ne alakası var en başta, sizinki 2017'de değil mi, kendi iki kişilik planınızı, programınızı kendiniz yapıp ailelere haber vermeyecek misiniz, onların düşünecekleri şeyleri de hesaba katarak? Kv neyi istediği gibi yapabilir o zaman?

Ama farklı değişkenler işin içine girerse sizinkindeki gibi, ardarda düğün dernek yapmak herkesi maddi, manevi yorar ama planlar doğru düzgün olursa herkes en az zararla atlatır işleri, kvnin bu durumla, kumalıkla vs. alakası hala yok yani. Nişanı yapacak taraf olarak üstünüze düşeni yaparsınız ağabeyin mutluluğunu bizden fazla önemsiyolar mı aceba? diye gereksiz düşüncelere girmezseniz her şey hallolur özet olarak.

Ayrıca annesine "bunu önce gülrengi ile konuşayım." diyemeyen kişi için burda kv taşlaması yazmaya hiç gerek yok sizin haklı olmanız da bir şey değişmez, haksız olmanız da bir şeyi değişmez.

Son düzenleme:
X