aa abi evleniyor diye nisani cok goruyorlar dugune razi gelirler mi hic
eltilik damarlarına işlemiş olabilirBirde neden bilmiyorum ama soyle dusunuyorum
sanki ben mutlulugumu onlarin golgesinde yasiyorum
onlar nisanlansin aman sonar biz sozleniveririz
onlar evlensin ardindan nisanlaniriz
hep 2ci pplanda degilmiyiz sizce :/
demek ki kaynanan düşündüğün kadar kaynını dışlamıyormuş.bu arada sıra gözetmesi çok doğru.
2017 gelini olacak biri için nişanın da acelesi yok,nasılsa sözlüsünüz
bizi insandan sayan yok zaten
okadar anlayisli bir ailem var ki anlatamam, keske bukadar anlayisli olmasalar diyorum, bu sefer bizi cantada keklik saniyolar herhalde
eltimin ailesi ise otoriter, sert onlar ne derse tamam
Öfkeyle kalkan zararla oturur aman deyimya su an acaip cok sinirliyim
sozlum razi olsa inadima onumuzdeki ay dugun yapicam iki arada bi derede, o derece sinirliyim
ama bizimki abisi icin canini verir, mutlulugunu ertelemekte birsey mi, acaba abisi olsa yapar mi aynisini
O zaman " neden erteleniyor" değilde neden rızamız alınmadı " şeklinde yaklaşın. Kızarak değil gönül koyarak.
Tarih belirlenmiş miydi ?
Birde nişan kız tarafına ait , yukarıda denildiği gibi alacakları bir takı , bilemedim , zorlar mı acaba ?
su an sozlum ve ailesi gibi konustun tipa tip canim
ama bende buyuk nisana merakliyim, icimde kalsin istemiyorum
İyide ha büyük nişan ha kucuk nişan ikisinde de aynı hediyeyi alacaklar. Nişan elbiseniz ve diğer nişan masrafları size ait , nedir kaçındıkları ?
Yalnız dikkat edin takı öyle ucuz birşey değil ; burada ne istediğiniz de önemli.. Çok mu zorluyor onları ?
16 şubatta nişan , 2017 de düğün. Lütfen oturup objektif düşünün, sizce çok erken değil mi böyle konuşmalara ? Okudukça , sadece şuan ki öfkenizle konuştuğunuzu düşünüyorum.Ve yanlış anlamayın ; kıskandığınızı düşünmeye başladım.
Buradaki tek hatanın sizin rızanızı yalanda olsa almaması diyeceğim ama tavrınızdan zaten izin vermeyeceğinizi anlıyorum.
. İnancınız varsa tabi bu sözüm; herşeyin hayırlısı. Böyle kısmet işlerinde koşuşturmak iyi değildir , şartlanmak , zora koşmak v.s
erken konusmak icin biliyorum ama sozlumde bende konusuruz bu konulari hep nebileyim
kiskanclik olabilir bunu Kabul ediyorum biraz fesatlik var bende malesef
ve gercekten cok kizgin cok sinirliyim tartisiyoruz ve tartismalarimiz devam edicek bu yuzden eminim