Moralim bozuldu

Birde neden bilmiyorum ama soyle dusunuyorum
sanki ben mutlulugumu onlarin golgesinde yasiyorum
onlar nisanlansin aman sonar biz sozleniveririz
onlar evlensin ardindan nisanlaniriz
hep 2ci pplanda degilmiyiz sizce :/

ya su an acaip cok sinirliyim
sozlum razi olsa inadima onumuzdeki ay dugun yapicam iki arada bi derede, o derece sinirliyim
ama bizimki abisi icin canini verir, mutlulugunu ertelemekte birsey mi, acaba abisi olsa yapar mi aynisini

demek ki kaynanan düşündüğün kadar kaynını dışlamıyormuş.bu arada sıra gözetmesi çok doğru.
2017 gelini olacak biri için nişanın da acelesi yok,nasılsa sözlüsünüz:KK66:

demek ki kaynanan düşündüğün kadar kaynını dışlamıyormuş.bu arada sıra gözetmesi çok doğru.
2017 gelini olacak biri için nişanın da acelesi yok,nasılsa sözlüsünüz:KK66:

sizin icin onemi olmayabilir ama benim icin onemliymis ki moralim bozuluyor uzuluyorum
her genc kiz bunlari bir kez yasiyor ve bende hevesliyim her seferinde hevesimi kirmalari cok tatsiz

evet sozlumu lafta cok seviyor zaten, icraata gelince hep abi on planda maddi olarakta oyle
boyle kaynanalar oldukca isimiz zor, umarim siz onlardan biri olmassiniz :KK66:

bizi insandan sayan yok zaten
okadar anlayisli bir ailem var ki anlatamam, keske bukadar anlayisli olmasalar diyorum, bu sefer bizi cantada keklik saniyolar herhalde
eltimin ailesi ise otoriter, sert onlar ne derse tamam

O zaman " neden erteleniyor" değilde neden rızamız alınmadı " şeklinde yaklaşın. Kızarak değil gönül koyarak.
Tarih belirlenmiş miydi ?
Birde nişan kız tarafına ait , yukarıda denildiği gibi alacakları bir takı , bilemedim , zorlar mı acaba ?

ya su an acaip cok sinirliyim
sozlum razi olsa inadima onumuzdeki ay dugun yapicam iki arada bi derede, o derece sinirliyim
ama bizimki abisi icin canini verir, mutlulugunu ertelemekte birsey mi, acaba abisi olsa yapar mi aynisini
Öfkeyle kalkan zararla oturur aman deyim

O zaman " neden erteleniyor" değilde neden rızamız alınmadı " şeklinde yaklaşın. Kızarak değil gönül koyarak.
Tarih belirlenmiş miydi ?
Birde nişan kız tarafına ait , yukarıda denildiği gibi alacakları bir takı , bilemedim , zorlar mı acaba ?

canim ben artik nasil yaklasacagimi bilmiyorum
ailesinin dedigini emir bilen bir sozlum var, cok moralim bozuluyor
sozlumle tarihi belirlemistik ben aileme soylemistim ama salon icin erken diye dusunduk cunku 14 subat 2016 icin soz oluyor daha cok var ama insan hevesli oluyor konusup aramizda kararlastirmistik iste

su an sozlum ve ailesi gibi konustun tipa tip canim
ama bende buyuk nisana merakliyim, icimde kalsin istemiyorum

İyide ha büyük nişan ha kucuk nişan ikisinde de aynı hediyeyi alacaklar. Nişan elbiseniz ve diğer nişan masrafları size ait , nedir kaçındıkları ?

Yalnız dikkat edin takı öyle ucuz birşey değil ; burada ne istediğiniz de önemli.. Çok mu zorluyor onları ?

İyide ha büyük nişan ha kucuk nişan ikisinde de aynı hediyeyi alacaklar. Nişan elbiseniz ve diğer nişan masrafları size ait , nedir kaçındıkları ?

Yalnız dikkat edin takı öyle ucuz birşey değil ; burada ne istediğiniz de önemli.. Çok mu zorluyor onları ?

yok canim ne istegi ailem daha sozde dedi, biz en kucuk birsey bile istemiyoruz, ne yaparsaniz saninizdan
zaten buyuk eltime 1 bilezik ve ceyrek taktilar banada fazlasini yapacaklarini asla dusunmuyorum

burada amac bence rahat rahat buyuk ogul mutlulugunu yasasin engel cengel olmasin

16 şubatta nişan , 2017 de düğün. Lütfen oturup objektif düşünün, sizce çok erken değil mi böyle konuşmalara ? Okudukça , sadece şuan ki öfkenizle konuştuğunuzu düşünüyorum.Ve yanlış anlamayın ; kıskandığınızı düşünmeye başladım.
Buradaki tek hatanın sizin rızanızı yalanda olsa almaması diyeceğim ama tavrınızdan zaten izin vermeyeceğinizi anlıyorum.

. İnancınız varsa tabi bu sözüm; herşeyin hayırlısı. Böyle kısmet işlerinde koşuşturmak iyi değildir , şartlanmak , zora koşmak v.s

ben hak verdim size. erteleyince taa bidahaki yaza kalacak sizin nişan düğün. hala önce abi evlenecek adeti kaldı mı? ayrıca nişanı küçük tutun masrafları üstlenin ben bir şey istemiyorum diyin 2 ay arayla yapın nişanı o zaman söyleyecek bahaneleride kalmaz. insan ne zaman hazır hissediyorsa o zaman atmalı bu adımları bir sebepten ertelenince tadı kaçacak.

16 şubatta nişan , 2017 de düğün. Lütfen oturup objektif düşünün, sizce çok erken değil mi böyle konuşmalara ? Okudukça , sadece şuan ki öfkenizle konuştuğunuzu düşünüyorum.Ve yanlış anlamayın ; kıskandığınızı düşünmeye başladım.
Buradaki tek hatanın sizin rızanızı yalanda olsa almaması diyeceğim ama tavrınızdan zaten izin vermeyeceğinizi anlıyorum.

. İnancınız varsa tabi bu sözüm; herşeyin hayırlısı. Böyle kısmet işlerinde koşuşturmak iyi değildir , şartlanmak , zora koşmak v.s

erken konusmak icin biliyorum ama sozlumde bende konusuruz bu konulari hep nebileyim
kiskanclik olabilir bunu Kabul ediyorum biraz fesatlik var bende malesef
ve gercekten cok kizgin cok sinirliyim tartisiyoruz ve tartismalarimiz devam edicek bu yuzden eminim

Haklısın. .
erkek tarafı haydi düğün yapalım demeli..
sanırım maddi manevi hazır değiller. .

erken konusmak icin biliyorum ama sozlumde bende konusuruz bu konulari hep nebileyim
kiskanclik olabilir bunu Kabul ediyorum biraz fesatlik var bende malesef
ve gercekten cok kizgin cok sinirliyim tartisiyoruz ve tartismalarimiz devam edicek bu yuzden eminim

Etmeyin, yazık edersiniz ilişkinize. Sevgi var mı aranızda, varsa anlayışta olmalı.
Biraz daha naif yaklaşın duruma. Onlara mutluluklar dileyin. Elbetteki abinin düğünü daha önce olacak ve zaten iki sene sonrasını konuşuyorsunuz.
Gelin ata binmiş ya nasip demiş. Anı yaşayın.

bizde aynı durumu yaşadık..
hatta biz söz takıcagımız zaman abisinin anlaştıgı biri bile yoktu :)
aradılar aradılar kız aradılarr 3 yıl sonra buldular.. önce onlar nişan yaptılar sonra biz niişan yapıcaktık
benmki nişanı kabul etmedi düğün istedi 3 yıl beklemişiz zatyen ne nişanı diye..
biz daha önce evlenmiş olduk nişan arada kaynadı gittii :)

Nisan icin aileleriniz bir araya gelip konustular mi? Eger ole olup sonra bu sekilde konusmuslarsa evet cok ayip ama siz ikiniz konustuktan sonra ailesjne dediyse biraz bekleyebilirsiniz her iste hi hayir vardir die dusun cunku araya sikisarak nisanin kotu gecmesini istemezsin deil mi ama simdiki durumda ole davranip seni mutsuz edebilirler

Geç olsun güç olmasın bence vardır ertelenmesinde bir hayır.
Tarihi sıkıntı etmeyin boşu boşuna canınızı sıkmayın. Nişanlınızla sorununuz yoksa ne hoş.

konu sahibi 2017'deki düğün için nişanı bahane edip böyle tatsızlık çıkarırsan geçmez bu 2 sene söyleyeyim.. k.validen haklı, onlarınki düğün sizinki 2 sene sonra yapılacak düğünün nişanı.. kıskandığın anlaşılırsa çok gerginlik çıkar eltin ve k.validenle..

X