tripler kraliçesi trip yapma da ne yaparsan yapSozlumun nisanli abisi var.
Biz soz yapacagimiz zaman, biz ozaman nisan yapicaz dediler ve sozu ertelemistik. Simdide nisan yapacagimiz zamana, biz ozaman dugun yapicaz diyorlarmis.. aileside bize dugun nisan fazla gelir siz erteleyin diyorlarmis sozlume, sozlumde tabiki Kabul etmismoralim cok fazla bozuldu, onlarin mutlulugu olurken hep benimki neden erteleniyor anlayamiyorum
Ne hissetmeliyim ne yapmaliyim bilmiyorum
sizce?
Yaw nisanin masrafi senin ailene degil mi zaten? Iki taki mi alamiyacak durumdalar hakkaten?Sozlumun nisanli abisi var.
Biz soz yapacagimiz zaman, biz ozaman nisan yapicaz dediler ve sozu ertelemistik. Simdide nisan yapacagimiz zamana, biz ozaman dugun yapicaz diyorlarmis.. aileside bize dugun nisan fazla gelir siz erteleyin diyorlarmis sozlume, sozlumde tabiki Kabul etmismoralim cok fazla bozuldu, onlarin mutlulugu olurken hep benimki neden erteleniyor anlayamiyorum
Ne hissetmeliyim ne yapmaliyim bilmiyorum
sizce?
Yalnız ertelerken, sizin ve ailenizin onayını / gönlünü alması gerekirdi.
Yaw nisanin masrafi senin ailene degil mi zaten? Iki taki mi alamiyacak durumdalar hakkaten?
su an sozlum ve ailesi gibi konustun tipa tip canimbüyük bi nişan mı yapmak istiyorsun illa ki? şöyle aile arasında bişey yapsanız çokda masraflı olmaz aslında
Nişani kiz tarafi yapacaksa ertelenmesi saçma. Ama abisinin düğün olacagi icin masraf cok denip erteleniyorsa, siz baya bi beklersiniz. O borclar bitmez cunku:)
Nişan yapmaniz şart mi birde? Bana cok gereksiz ve bosa masraf geliyor mesela. Direk dugun yapsaniz?
o zaman bekleyeceksin mecbur. adamlar bi nişan bi düğün yapamayabilirler maddi açıdan çok normal.su an sozlum ve ailesi gibi konustun tipa tip canim
ama bende buyuk nisana merakliyim, icimde kalsin istemiyorum