moralim bozuk biraz

S

sebele

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi sebele
arkadaşlar yattığımdan dolayı çok sık yazamasam da az çok tanıyorsunuz beni.ikiz gebeliğim var 26. haftadayım.mikro gebeliği.iki gün önce şeker yükleme testi yapıldı.50 gr la.açlık 90 tokluk 160 çıktı tam sınırda dedi dr tokluk için ertesi gün 100 gr la bakıldı.sonuçlar açlık 78 , 60dk 200 , 120 dk 190, 180 dk 88 çıktı.henüz dr uma ulaşamadım kongrede.pazartesi gideceğim .bu arada prepar hap kullanıyorum.o da yükseltiyor bence.şimdi öğrenmek istediğim benim durumumda olan var mı. varsa ne yapmalıyım acaba.

• Konu Sahibi sebele
Diyet yapacaksın canım korkma panikleme birşey olmaz ama diyetle düşüreceksin diyet yetmezse inisülün verirler ama inan bunların hepsi korkulacak şeyler değil benim gebeliğim tekildi bendede çıkmışdı şeker diyetle kontrol altına aldım biraz aç gezeceksin diğer hamileler gibi canının istediğini yemeyeceksin o olacak

• Konu Sahibi sebele

diyet sorun değil yaparım canm.sağol teşekkür...

• Konu Sahibi sebele
sebele selam ben 35 haftalık ikiz bekliyorum,benim 50 lik yüklememde 164 çıkmıştı bunun üzerine doktorum 100 lük yapmaya gerek yok sende şeker var diyetisyene yönlendiriyorum dedi bunun üzerine diyetisyen kontrolünde devam ettim ve tokluk şekerim düzeldi...
diyetimde tatlı vs yoktu ama kuru meyveler hurma,kuru kayısı gibi doğal şeylerle şekerimi dengeledim,şimdi çok iyiyim moralini bozmana hiç gerek yok :)

• Konu Sahibi sebele

sağol canım.moral verdiğin için.yarın sonuçlarla doktoruma gideceğim.

• Konu Sahibi sebele
bende ıkız bebeklerıme hamıleyken aynı sorunu yasadım endokrıne gonderdıler oluyordum korkudan dr dıyet verdı duzeldı dogumdan sonrada gecıyor zaten sekerlı seylerdn hamurdan uzak dur saglıcakla bebeklerını kucagına alman dılegıyle

• Konu Sahibi sebele
evet dün dr daydım aynı şeyleri söyledi...sağol canım.

• Konu Sahibi sebele
geçmiş olsun canım. benimde o haftalarda şekerim çıktı. şeker takibi ve diyet verdi doktor hergün aç tok sabah öyle akşam kendi kendime ölçüm yaptım. sanada büyük ihtimal şeker diyeti ve kendi kendine takip verecektir doktorun. eğer düşüremezsen insülüne başlatablir. gebelikte zaten bir miktar yükselme oluyor.dikkat edersen hiç birşeycik olmaz.
korkma sakın üstesinden gelirsin.
valla ben diyete bile tam uymadım desem yalan olmaz. çok şükür birşey olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…