moralim altüst oldu resmen evimde 2. muskayı da buldum ;(

name of love

;)♥ADI♥AşK♥;)
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
160
2.130
Kaynananin odasinda gezerken surekli gözüme cekmecesi takılırdi. Ev dublex. Komşunun oğlu bize gelmisti bn üst kata çamaşır asmaya girdim cocukda kaynanamin odasina tuvaletini yapmış. Öyle olunca tüm evi silmek zorunda kaldim sonra yemek odasindan balkona cikan kapi kitli hep anahtari kaynanamin odasindaki cekmecede olabilir diye düşündüm cunku bu evde eski olan esya bi tek onun yatak odasi var icinde de malzemeler var cekmeceyi açıp kutu vardi bunda anahtar olabilir deyip kutuyu yatağa boşalttım bi cevsen ve muska buldum .muskada banta sarili sekildeydi.onu hallettik neyse dünde ütü yapacaktim.vidasi çıkmış esimin malzemelerinin arasinda vardir deyio cekmeceyi bi actim kalin sekilde bi muska daha ;( esimi aradim bnm gelmemi bekle bakarim dedi. Geldi acti iki tane cikti icindn. Bıktım artik muskalarla ugrasmaktan yoruldum.psikolojim bozuldu ne yapacağım bilmiyorim .

Tek anlamadigim nokta birinci muskayi adetliyken buldum. Vee simdi ikincisinide adetliyken buldum. Neden adetliyken buluyorum acaba . Ama RABBIME SONSUZ SUKURLER OLSUN KI BULDUM EN AZINDAN YA BULAMADAYDIM. ILKINI BULDUGUMDA KRIZ GECIRMISTIM KORKUDAN . ALLAHIM ISLAH ETSIN bunu YAPANLARI.

Boşa evham yapıyor olabilirsiniz. Yaşları 50 ve üstü olan insanların vakti zamanında nazara büyüye vs karşı kendilerini koruma amaçlı yazdırdığı muskalar da olabiliyor. Hemen kötüye yormayın. Sorun kendisine , "anne , hayırdır diye ?"

Peki bu muskalar sizin evliliğiniz için mi anlamadım ?
Bilmiyorim ki kaynim ilk muskayi buldugumda iyi niyetle yapilmis tets tepmis demis. Bi bilsem esimle daha 1 yıllık evliyizz ve her en ufak kavga bosanmaya gidiyodu. Esim bana hep gece yatarken cok korkunc gozuyodu yuzu korkardim esime ilk zamanlar soylerdim bunu aliniyodu bana . Uzuldugunu gorunce ona soylememeya basladim korktumu.

hah bozulsun .
O muskada keramet yok ki .
O pis işlerden medet uman gerizekalı insanlar olduğu ve siz o muskalara inanıp moralinizi bozduğunuz müddetçe mutsuz olmaya mahkumsunuz .
Alın yakın onları madem .

Sordum ilk buldugumda. Anne bunlar senin mi dedim. Güldü muskayi gorunce sonra yuznu asti yooo degil gormedim bn bunlari dedi. Cevsen kaynimin oglununmus ama digeri buyuymus.

Sormadan bilemezsiniz tabiki üstteki arkadaşın dediği gibi nazardan filan inanışa göre yapılıyor. Hatta ben migren için yapılanı boynumda taşırdım onun içinde şifa duaları vardı. Annenize sorun mutlaka.

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…