mora terapi duyan varmı

ugurunannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
62
1
mehaba hanımlar, ben de hamilelik döneminde bıraktığım sigaraya stress nedeni ile geri döndüm malesef. Aylardır tekrar bırakmak istiyorum ama başarılı olamıyorum.

Mora terapi diye birşey duydum. tek seansta vucuttaki nikotini temizlediği için, daha sonra yoksunluk hissi olmadan rahatça bırakılıyormuş. (psikolojik kısmı hariç) Hem kendim hem eşim için istiyorum. duyan varmı?

Mora terapi renklerle tedavi yöntemi şeklinde keşfedilmiş enson kendi içtiginiz sigaranın izmaritini bir fanusuna konuluyor uzaklaşma nefret hissi veriliyor gittigim merkezde gelen her yeni cihazı begenime sunarlar sagolsun ben de çok içmedigimden kaynaklı(bu saat oldu daha yakmadım günde birkaçadet enfazla tüketimim) hiçbırakmayı düşünmedim o sıralar çok azıtan agrılarım için 30dk uyguladılar inanmayacaksınız günlerce hiçbiryerim sızlamadı bile
;ama aynı anda beyinde bitirmek önemli bagımlılıgı bu süreçte bol bol da patlıcan yeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…