Mor sivilce lekeleri...ltfen ayrdm edin!!!!

ayysell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
78
0
5 ay önce yüzümde içten iltihaplı sivilceler çıkıoyrdu..doktora gittim azelderm ve azax hap verdi..ikiside işe yaradı sayılır..ama şidi suratımda aslında çenemde mor sivice lekelri kaldı..nasıl kurtulacağımı bilmiyorum..çok köyü görünüyorlar mor mor..ne yapsam o lekelerden kurtulabılırım..atrık doktorlara falan güvenmıyourm..:çok üzgünüm:3 yıldır sivilceyle uğraşıyorum şimdide lekelerıyle..yardım edın lütfen psikolojim bozuldu iyice..haplarmı yoksa soyucu kremler mı geçirir o lekeleri,izler.. bepanthene fala kullansam geçermi..ne olur yardım edin.:1no2::1no2::a015:

ben sana expigment kremi önerebilirim cnm mutlaka işe yarıyor denemeni tavsiye ederim leke geçirmede muhteşem :)))

sorma bendede mosmor ve kırmızı sivilce lekeleri var ve sivilcelerimi sıkmadığım halde yanaklarım hem delik deşik oldu hemde aynen bu anlattığın gibi .
ben yüzümü sabahları sodayla yıkıyorum düzenli kullanırsan işe yarıyor.. birde elma tüketmeye özen göster onunda çok faydası var ... şuanda oriflame ın sivilce lekelerini giderici bi kaç ürününü kullanıorum işe yaramadılar şuan açıkçası pek.. ama zamanla etki eder diye düşünüyorum..

ayrıca güneş lekelerini ve bazı çil lekelerini de geçitiyor ve hatta benim bacağımda kıl dönmeleri oluyor diye ben iğneyle oynadım bacağımı ve lekeler kaldı onları bile geçirdi herkese tavsiye ediyorum ve herkes memnun kalıyo

sorma bendede mosmor ve kırmızı sivilce lekeleri var ve sivilcelerimi sıkmadığım halde yanaklarım hem delik deşik oldu hemde aynen bu anlattığın gibi .
ben yüzümü sabahları sodayla yıkıyorum düzenli kullanırsan işe yarıyor.. birde elma tüketmeye özen göster onunda çok faydası var ... şuanda oriflame ın sivilce lekelerini giderici bi kaç ürününü kullanıorum işe yaramadılar şuan açıkçası pek.. ama zamanla etki eder diye düşünüyorum..

cnm aynen dediğin gibi oynamadığım halde yüzümde çukurcuklar oluştu..hangi birini düzelteyim bend ebilmiyorum..şaşırdım kaldım ama mor lekelr çok kötü yaw..moralı sıfır oldu 5 aydır ne çektığimi ben bilirim...senın kullandığın farkılı bişey varmı?

ayrıca güneş lekelerini ve bazı çil lekelerini de geçitiyor ve hatta benim bacağımda kıl dönmeleri oluyor diye ben iğneyle oynadım bacağımı ve lekeler kaldı onları bile geçirdi herkese tavsiye ediyorum ve herkes memnun kalıyo

şekerim bu expigmenti reçetesiz alabiliyormuyuz?alıyorsak ne kadar fiyatı biliyormusun?umutlandım şimdi..saol cnm ya:1rolleyes:

şekerim bu expigmenti reçetesiz alabiliyormuyuz?alıyorsak ne kadar fiyatı biliyormusun?umutlandım şimdi..saol cnm ya:1rolleyes:

soruların cevabını ben de merakla beklıyorum nazarboncugum.bizi aydınlatırsan sevinirizz hihoyyyt

benimde sadece çenemde sivilce çıkar
ve onların rengide koyu koyu duruyo :)

X