• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mor perde önerisine ihtiyacım var kızlar

fundaserdar

Prensesim Abla Oluyor
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
241
15
68
Merhabalar kızlar sizlerin yardım ve önerilerinize ihtiyacım var. yeni evliyim ama ev eşyalarımızı daha almadık. ama karar verdik. salonum siyah beyaz oturma odam mor beyaz olacak. salon şık oturma odam sıcak bir atmosfer olsun istiyorum. düm düz bir perde yerine çiçekli ya da desenli bir perde daha sıcak bir hava verir diye düşünüyorum netten baktım ama net bir sonuç alamadım. sizlerin bildiği bir marka ya da örnek verebileceğiniz bir resim var mı ? koltuklarım bu olacak oturma odam için. ekteki perde benzeri olabilir taban rengi beyaz üzerine mor desen arıyorum kızlar. umarım resimler eklenmiştir. bu arada resimler bir int sitesinden alınmıştır reklam olmasın diye yazmıyorum belki yasaktır kuralları tam bilmiyorum kızlar kusuruma bakmayın. şimdiden teşekkür ediyorum.

$kilim-bergama-deluks-takim-lila.webp$SuperStock_4053-6935.webp

Perde süper bişe bence bu perdenin aynısını oturma odana yapabilirsin müthiş olur canım :):)

bence eger oturma grubun mor olucaksa perden de mor olursa çok boğucu olabilir birde odan büyük olmassa çok daha mor mor durabilir bence beyaz bir perde seçip küüçük küçük çiçekleri olursa daha güzel olabilir birde eger koltuklardan biri camın önünde olucksa perdenin görüntüsü kesilmiş olur o zaman fon değilde sadece tül seçmeni tavsiye ederim .....

bence eger oturma grubun mor olucaksa perden de mor olursa çok boğucu olabilir birde odan büyük olmassa çok daha mor mor durabilir bence beyaz bir perde seçip küüçük küçük çiçekleri olursa daha güzel olabilir birde eger koltuklardan biri camın önünde olucksa perdenin görüntüsü kesilmiş olur o zaman fon değilde sadece tül seçmeni tavsiye ederim .....

bende senin dediğin gibi düşünüyorum koyu olmayacak beyaz fon üzerine kücük desenler çiçekler vs düşünüyorum japon tarz perdeler var ama onlarıda düz durdugu için istemiyorum. ferah bir oda olmalı tum gün oturucaz ne de olsa. halımı da krem benzeri leke tutmayan bir model düşünüyorum canım teşekkur ederim fikrini degerlendiricem

Bence oturma Odan morsa perde mutlaka beyaz olmalı yoksa acayip boğucu oluyor ev

daha almadım canım ama bu grubu alıcam. perde ile halı boğmamalı haklısın. halıyı krem alsam perdeler krem üzeri mor boncuklu yaptırsam ya da krem uzeri minik mor desenler nasıl olur sence. halı açık renk olursa ferah olur ama çabuk kirlenme durumu da var onu ne yapıcam :25:

Back
X