How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Mor - Özet - İnci Aral

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Kitabın Özeti:

Bir bahçıvanın oğlu, eski solcu, yeni işadamı İlhan, gençlik yıllarında sıradan bir evlilik yapmış, ancak ellisini geçtikten sonra kendinden otuz yaş genç bir kapıcı kızına tutularak ondan bir de çocuk sahibi olmuştur. Hayatında yeni bir sayfa açma isteğiyle eşinden boşanma çabası içindedir. O gece sahip olduğu turistik otelde sevgilisi ve akrabalarıyla birlikte oğlunun birinci yaşını kutlayacaklardır.

Konuklar arasında İlhan'ın mutsuz kız kardeşi ve profesör erkek kardeşiyle onun karısı da vardır. İlhan'ın birlikte yaşadığı genç kadının, bir odada ölümü bekleyen babası ve birkaç yakını da oteldedirler. Öte yandan, İstanbul'daki eş ve yazlıktaki baldız da sahnenin dışında, ama olayın içinde yer alırlar. Mor, İlhan'ın gördüğü tekinsiz bir rüyayla başlar ve yirmi dört saatlik bir sürede geçer; ancak kişilerin geçmişlerine ve geleceğe yönelik düşüncelerine doğru genişleyip yayılarak uzun bir zamanı kapsar.

canım ellerine sağlık, özeti hoşuma gitti hemen alacağım inşallah, epeydir ne kitap alsam diye düşünüyordum bu iyi oldu, tavsiye edilen kitaplar daha iyi oluyor, az çok fikir edinmiş oluyorsun, teşekkürler canımcım:1hug:a.s.

bir de yıllar önce şahika adında br kitap okumuştum yazarını hatırlayamıyorum o da bir doktorun hikayesini anlatıyordu bulabilirsen o kitapta bayağı güzeldi

tavsiyelerin için teşekür edrim canım, dikkate alacağım, birde ben ince kitap değilde daha çok kalın kitap almayı seviyorum ama sürükletici olmalı, beni merakda bırakmalı, iki önerinede bakacağım canım:1hug:a.s.

Yıllardır kitaplığımda okunmayı bekliyor.
Hep erteledim başka kitaplar girdi araya inşallah artık okuyacağım..

inci aral'ın safran sarı kitabını okudum.
çok güzel bir kitaptı,çok beğenmiştim.
"mor,safran sarı ve yeşil" bir seri zaten,birbiriyle bağlantılı 3 kitap.
"yeşil"i aldım ama aynı tadı alamadım maalesef.

mor guzel bir kitap baya..
bir kac kisinin yasamini anlatiyor.

ismine bakılırsa güzel bi kitap.. moru çok severimde hihoyyyt

Son düzenleme:
kitap güzeldi.
diğer serilerini de okumanızı tavsiye ederim.
safran sarı ve yeşil...

Back