Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Mor Nişan Elbisem

Hayırlı olsun,..:,........

mutluluklar.. ama nisan elbisesi icin biraz sadeymis.. ayakkabilarinda uymamis bence.., ama zevkler tartisilmaz.. :) .. mutluluklar

Mutluluklar dilerim. Elbisen çok hoş ve sana da yakışmış.
Ben de böyle güllü mavi bir elbise alacaktım daha sonra fikir değiştirdik.
Çok beğendim.

çok güzel olmus canım mutluluklar bekliyordum fotograflarını elbisede cok guzel sanada cok yakısmıs

Hayırlı olsun,..:,........

Sağol teşekkür ederim

çok yakışmış elbisen mutluluklar dilerim

Sağol canım darısı senin başına

Çok güzelmiş elbisen sana da çok yakışmış
Mutluluklar

Teşekkür ederim sağol

mutluluklar.. ama nisan elbisesi icin biraz sadeymis.. ayakkabilarinda uymamis bence.., ama zevkler tartisilmaz.. :) .. mutluluklar

Nişan evde olduğu için ve kendim sadeliği daha çok sevdiğim için böyle bir karar verdik. Gelinliğimi ortama göre alacağım tabi ama Nişanda kabarık model istemedim açıkcası.
Tabiki renkler ve yevkler tartışılmaz,yorumun için teşekkür ederim

Mutluluklar dilerim. Elbisen çok hoş ve sana da yakışmış.
Ben de böyle güllü mavi bir elbise alacaktım daha sonra fikir değiştirdik.
Çok beğendim.

Teşekkür ederim sağol. Eminim fikir değiştirip aldığın elbisede çook güzeldir, sanada mutluluklar dilerim

çok güzel olmus canım mutluluklar bekliyordum fotograflarını elbisede cok guzel sanada cok yakısmıs

Canımm
sağol yorumun için, resimler albümde bakabilirisn

Benim elbisem seninki gibi değildi ama o da kendi çapında hoştu
Buraya ekledim pek beğenen olmadı
nişanlık, gelinlik diyince genelde kabarık, parlak birşey isteniyor sade olanlar da pek hoş bulunmuyor

ay bitanem sen döndüün müüüüüüüüü
hayirli olsun cok coook sevindim

o kafalar niye kesikk nisanlicigindan izin cikmadi herhalde

Dayıoğlu renkler ve zevkler tartışılmaz ki, sende bende nişanda sade istemişiz ki hiç pişman olmadım çünki gelinliğim kabarık olacak Allah nasip kısmet ederse. :)

ThirtyFouR döndüm canım :)
sağol tatlım :)
yok kız nişanlım bişey demez, elbiseyi eklemek için öyle koydum, asıl resimler albümde :)

Son düzenleme:
canım elbise güzel.güzelde taşımışsın ama ayakkabılar uymamış

Teşekkürler Naz, bilmiyorum ben daha çok ilerdede giyebileceğim bir şey istedim ondan seçimim böyle oldu, bana gösterilen ayakkabılar ne tarzımdı nede ilerde normal bir günde giyebileceğim türden değildi.

Son düzenleme:
himmm anladım tatlım ama fiziğin güzel bakma biz ayrıntıya bakıyozzz.allah tamamına erdirsin

Yok canım olur mu tabiki eleştiriler olur ki ben açığımdır eleştirilere :)
Sağol teşekkür ederim.

elbisen çok güzelmiiş :) benimde 13kasımda oldu nişanım, bu tarz elbiseler çok hoşuma gdiiyodu ama istediğim rengi bulamayınca vazgeçmiştim, gene balık elbise aldım ama ipek tafta ve mürdüm rengi buldum :))

bende çok kabarık elbise sevmem, gelinlik zaten kabarık olcak diye daha sade birşey istedim.. salonda olcak diye herkes karşı çıktı alırken ama ben çok severek aldımvee herkes beğendi çok şükür :)

senn evde olmuş zaten daha fazlası bence abartı olurdu, tadında olmuş herşeyin :)

ayakkabı koyu kaçmış altına ama dediğin gibi başka türlü birşey alsan atılacaktı kenara bu işine yarar :)

yalnız fotoğrafçı neden sürekli ayaklarını ortaya çıkarmış onu anlamadım, benim hiçbirinde ayağım görünmüyo :)

Teşekkür ederim seninde hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
gelinliğim zaten kabarık olcağı için nişanda istemedim ayrıca evde olduğu için çok abartı kaçmak istemedim.
Ben elbisemi çoook severek giydim
Ayakkabılara gelince, evet koyu kaçtı uymadı da, ama dediğim gibi ayakkabıyı bir defa giyinip köşeye atmak istemedim, ayrıca nişanda kimsede ayakkabıyı görmedi elbisenin uzunluğundan bu yüzden sorun olmadı hiç benim açımdan, ve hiçte pişman değilim çünki her elbisenin altına uyabilecek bir ayakkabı aldım resimlere gelincede benim hatam, elbise tam belli olsun diye bunları seçtim aradan, diğerlerinde hiç bir şekilde göstermiyor
Uzun lafın kısası, huzurumuz yerinde ya önemli olan o.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…