Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun,..:,........
çok yakışmış elbisen mutluluklar dilerim
Çok güzelmiş elbisen sana da çok yakışmış
Mutluluklar
mutluluklar.. ama nisan elbisesi icin biraz sadeymis.. ayakkabilarinda uymamis bence.., ama zevkler tartisilmaz.. :) .. mutluluklar![]()
Mutluluklar dilerim. Elbisen çok hoş ve sana da yakışmış.
Ben de böyle güllü mavi bir elbise alacaktım daha sonra fikir değiştirdik.
Çok beğendim.
çok güzel olmus canım mutluluklar bekliyordum fotograflarını elbisede cok guzel sanada cok yakısmıs
çok güzel olmuşşşş :) hayırlısı oldun :)
hevinnnn noldu kız bayağı değişiklikler var galibaaa hayırlısı olsunn
elbisen çok güzelmiiş :) benimde 13kasımda oldu nişanım, bu tarz elbiseler çok hoşuma gdiiyodu ama istediğim rengi bulamayınca vazgeçmiştim, gene balık elbise aldım ama ipek tafta ve mürdüm rengi buldum :))
bende çok kabarık elbise sevmem, gelinlik zaten kabarık olcak diye daha sade birşey istedim.. salonda olcak diye herkes karşı çıktı alırken ama ben çok severek aldımvee herkes beğendi çok şükür :)
senn evde olmuş zaten daha fazlası bence abartı olurdu, tadında olmuş herşeyin :)
ayakkabı koyu kaçmış altına ama dediğin gibi başka türlü birşey alsan atılacaktı kenara bu işine yarar :)
yalnız fotoğrafçı neden sürekli ayaklarını ortaya çıkarmış onu anlamadım, benim hiçbirinde ayağım görünmüyo :)