Mor hastalığı olan var mı???

canım bende moru çok çok seviyorum . çevrem artık bıkkınlık geçiriyor benim mor tutkumdan

elektronikte bir tek bunları mor alabildim renk seçeneği olduğundan . diğerlerinin işlevine baktım renklerini pek önemsemedim.

Evet canım aynı şekildee bıktı herkes mor mor diye :) istemezmisin sende morlu beyazla döşenmiş bi evin olsun, bakmıştım bunlara süpürgeyi almayı düşünüyorum ama bakalım el blenderı gördüm bide
Yeniden Yönlendirme Bildirimi

ama markası biraz belirsiz

evet bende beyaz mor pembe bir ev istiyorum. hayırlısı. bu arada verdiğin link açılmıyor.
bence alacağın elektroniği belirle renk seçeneği varsa al. yoksa çok takılma renge. çünkü uzun süre kullanacağın bir ürün olacak onlar. o yüzden kaliteli olması gerekiyor.

su ısıtıcımı almasaydım kesin onu alırdım ama önceden aldığım için malesef sadece uzaktan aşk yaşıyoruz kendisiyle:))

canım belendır setinin markası belli değil işi şansa bırkama bence. hiç uğraşma onu alıcam diye. homend markasına bak onda mor beyaz renkler var

Ketıl ve süpürgeye bayıldımmmm onlardan bulmaya çalışıcamm kesinlikle
aldığım pike takımını sana göstermek istiyorum canım
birde bi pike tkımı alana bir bedavaymış ama kararsızım çünkü dandik olabilir.

sen evledin sanırım bu arada

canım pike takımının rengi çok şeker. ben netten anneme aldım indirimden 2 ad. pike markası belli değildi. ama kalitesi iyi çıktı. birazda şans işi. eğer evlimisin diye bana soruyorsan evli değilim. çeyiz bitti ama koca aday adayı yok bende

Mor tutkum yoktur ama konuyu görünce ceyizlerin yanina bi kac dekorasyon fikri de eklemeden duramadim:)
Özellikle beyaz bi mutfakta secilen mutfak aletleri cok güzel durur diye tahmin ediyorum.

bende mor sevdalısı olarak korkmazn o güzelim mor su ısıtıcısını alamadım bitmişti bide evin her odasının mor beyaz olması evi boğar mı acaba her oda farklı renk mi olsa bilemedim

mor değil de kırmızı hastasıyım annem ne kadar karşı çıksa da herşeyimi kırmızı almaya gayret ediyorumm

Boğmak mor beyaz bir ev şıklığın dibidir tatlım, korkmaz mor ketılına gelince harika bişey cumartesi alacağım kısmet olursa

ben de kırmızı ve mor seviyorum ama ev eşylarımı illa mor almadım :)
gelinliğimde mor kemer, ayakkabı ve çiçek kullancam ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…