KIZLAR FOTOĞRAFI BİR TÜLÜ KABUL ETMİYOR BOYUTU BÜYÜK GELDİ DİYOR...
MOR DAHA ASİL DURUYOR GİBİ AMA KIRMIZI DA GELENEKSEL ÇİZGİDE İŞTE...
AŞAĞIDAKİ LİNKTE HÜRREM SULTAN MODELİ K-990 YAZAN 2. SIRADAKİ KAFTANLAR BEĞENDİKLERİM...
kaftan, bindall, kna kostmleri, knalk, Kna gecesi kostm ve kyafetleri
Hürrem Sultan mor olana BAYILDIMM!!! Sana çok teşekkür ederim bu konu sayesinde bindallı fikrim değişti..!!
Bence bırakta bu elbiseyi kınaya gelen misafirler giysin sen gelinsin yani :)Eki Görüntüle 622117
bu elbisenin de arka kısmına uzun siyah tül taktırıp kınada giymeyi düşünüyorum...
Bindallıdan sonra da o tülü çıakrıp kısa olarak kullanırım..
Basit olur mu sizce?
Bence bırakta bu elbiseyi kınaya gelen misafirler giysin sen gelinsin yani :)
kızlaaarrr aranıza yeni katıldım, biz de bir anda hadi evlenelim dedik ve haziran gibi nişan yapmaya karar verdik... daha ortada nişan bile yok, ben kına gecesine bakıyorum şuan inanamıyorum:) demekki böyle bir heyecanmış herkesin anlattığı:))) bence kırmızı ve mor işlemeli çok güzel bindallılar görüyorum arkadaşlarımın kına gecelerinde ama geçen sene bir arkadaşım içi krem elbiseli, üstüne sadece dantel ve altın rengi pul işlemeli transparan bir kaftan giyip kafasına da hürrem modeli bir aksesuar takmıştı, hepimiz bayılmıştık. Ben sanırım ona taktım, aynısı olmasa da ona benzer birşey giymeyi istiyorum şimdiden. Eminönünden aldım dedi diye hatırlıyorum, zaten sanırım bundan sonra Eminönü ikinci adresim olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?