• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi MOR Bindallı mııı Kırmızı mı?

nomatter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2011
2.437
1.605
198
kızlarr kına gecesi için içi altın sarısı dışı da kaftan bindllı kiralayacağım... Hürrem modeli yazıyor ama kabarık etekler fln yok sadece şalvarda işlemeler var... fiyatı yüksek geldiği için kiralama olarak alacağım.

Moru da sevdiğimden midir nedir mor olan daha ağır asil geldi... kırmızı biraz daha eminönündeki sıradan bindallılar gibi durdu sanki...

sizce daha farklı dursun diye moru mu almalıyım yoksa geleneği bozmayayım diyerek kırmızıyı mı?
morda insnalar farklı birşey görerek daha çok beğenecektir, ileride kırmızı bindallı giymedim diye d eiçimde kalcak hali yoktur herhalde di mi:))

Hayırlı olsun canım.. bazı bindallılarda bazı modeli kırmızı bazı modeli mor gösterir. Eğer fotoğraflarını koyarsan daha doğru fikir verebiliriz :)

selam tatlım
kuzenim eylül de evlendi, bindallısı mordu. tonuyla da ilgili elbette ama pek beğenilmemişti doğrusu. kırmızı da pek hoş gelmiyor bana kan kırmızısı bindallı demode oldu sanki. ben içi altın sarısı dışı bordo aldım bindallımı. tabi önemli olan senin zevkin, hangisini daha çok beğendiysen onu giy ;) yukarda arkadaşın dediği gibi foto olsa daha çok yardım edebiliriz ;) mutluluklar ayrıca ;)

benimki pembenin fujyaya kacan yanardonerli bi renkti cok begenildi herkez tarafindan

$Resim 003.jpg

bu elbisenin de arka kısmına uzun siyah tül taktırıp kınada giymeyi düşünüyorum...

Bindallıdan sonra da o tülü çıakrıp kısa olarak kullanırım..

Basit olur mu sizce?

KIZLAR FOTOĞRAFI BİR TÜLÜ KABUL ETMİYOR BOYUTU BÜYÜK GELDİ DİYOR...
MOR DAHA ASİL DURUYOR GİBİ AMA KIRMIZI DA GELENEKSEL ÇİZGİDE İŞTE...
AŞAĞIDAKİ LİNKTE HÜRREM SULTAN MODELİ K-990 YAZAN 2. SIRADAKİ KAFTANLAR BEĞENDİKLERİM...

kaftan, bindall, kna kostmleri, knalk, Kna gecesi kostm ve kyafetleri

Canım bu modeli benim bi arkadaşım kına gecesinde eminönünden bulup kiralamıştı. Öyle tam hürrem modeli değildi tabi ama normal bindallılardan daha güzel.

Üzerinde şöyle durmuştu bakabilirsin.

$396934_10150981546423928_1875488001_n.jpg

Hürrem Sultan mor olana BAYILDIMM!!! Sana çok teşekkür ederim bu konu sayesinde bindallı fikrim değişti..!!

Sagolun kizlarr,

Didem arkadasininki de hosmus canim, sadece salvar rengi de mor onun...
Adapazarindan atkadasim da kiralamis hem ucuzmus da ama nasil gidip gelcem kii...
Biraz da alcagim abiyenin rengine gore degiscek olmadi...
Bi kisa bi uzun abiye mi gerekir kizlar?

Hürrem Sultan mor olana BAYILDIMM!!! Sana çok teşekkür ederim bu konu sayesinde bindallı fikrim değişti..!!

Bi faydam olduysa sevindim canim, daha da elbise tarzi tullu straplez fln modeller var, uygun fiyata gorursen paslasitiz yine;)

kızlaaarrr aranıza yeni katıldım, biz de bir anda hadi evlenelim dedik ve haziran gibi nişan yapmaya karar verdik... daha ortada nişan bile yok, ben kına gecesine bakıyorum şuan inanamıyorum:) demekki böyle bir heyecanmış herkesin anlattığı:))) bence kırmızı ve mor işlemeli çok güzel bindallılar görüyorum arkadaşlarımın kına gecelerinde ama geçen sene bir arkadaşım içi krem elbiseli, üstüne sadece dantel ve altın rengi pul işlemeli transparan bir kaftan giyip kafasına da hürrem modeli bir aksesuar takmıştı, hepimiz bayılmıştık. Ben sanırım ona taktım, aynısı olmasa da ona benzer birşey giymeyi istiyorum şimdiden. Eminönünden aldım dedi diye hatırlıyorum, zaten sanırım bundan sonra Eminönü ikinci adresim olacak:)

kızlaaarrr aranıza yeni katıldım, biz de bir anda hadi evlenelim dedik ve haziran gibi nişan yapmaya karar verdik... daha ortada nişan bile yok, ben kına gecesine bakıyorum şuan inanamıyorum:) demekki böyle bir heyecanmış herkesin anlattığı:))) bence kırmızı ve mor işlemeli çok güzel bindallılar görüyorum arkadaşlarımın kına gecelerinde ama geçen sene bir arkadaşım içi krem elbiseli, üstüne sadece dantel ve altın rengi pul işlemeli transparan bir kaftan giyip kafasına da hürrem modeli bir aksesuar takmıştı, hepimiz bayılmıştık. Ben sanırım ona taktım, aynısı olmasa da ona benzer birşey giymeyi istiyorum şimdiden. Eminönünden aldım dedi diye hatırlıyorum, zaten sanırım bundan sonra Eminönü ikinci adresim olacak:)

oh hadi hayırlı olsun:) ekim başında da evlenin bari, havalar da çok bozmamış olur güneye balayına gidersiniz...böyle düşünürsek senin d düğüne pek bişey kalmamış:)

elinde varsa arkadaşının kaftanının fotoğrafını göndersen süper olur aslında... ben hergün işçıkışı eminönüne yürüyüp ordan vapura bindiğim için 2. evim oldu bile:) modeli bulurum bir şekilde...

Back