• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Moos Papatya Ozlu sampuan

• Konu Sahibi Konu Sahibi nani35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nani35

Ziyaretçi
Arkadaşlar bu sampuanı kullanan var mı?İçeriğinde yüksek oranda sağlık bitkisi olarak geniş bir kullanım alanı olan doğal alman papatyası (German Chamomile) vardır...acaba sacın rengini acıyormu bu durumda...a.s.fiyatı da cok uygunmus eczanelerde bulunuyor sanırım:uhm:

Arkadaşlar bu sampuanı kullanan var mı?İçeriğinde yüksek oranda sağlık bitkisi olarak geniş bir kullanım alanı olan doğal alman papatyası (German Chamomile) vardır...acaba sacın rengini acıyormu bu durumda...a.s.fiyatı da cok uygunmus eczanelerde bulunuyor sanırım:uhm:

moosun sabunlarını kullandım...kükürtlü ve gliserinli olanlarını..moos kaliteli bir marka,,sanırım şampuanları da öyledir....papatyalı kullancaksan saç rengini açma ihtimali var bu yüzden şeffaf kremli olanından kullansan çok daha iyi....ben de ısırgan otlu şampuanını denemeyi düşünüyorum moosun....dediğin gibi şampuanları eczanelerde,sabunları hipermarketlerde satılıyor....

Acilmasini istiyorum ben de. :61: Dogal sac rengini aciyor degil mi? Saclarim acik kumral.

moosun temizleyicisini kullanmıştım ben de. çok memnun kalmıştım. şampuanı da iyidir diye düşünüyorum.

moosun sabun ve şampuanlarını kullanmış biri olarak söyleyebilirimki gerçekten çok kaliteli ürünleri var papatyalı şampuanı çok güzel ancak benim saçlarımı sanki fazla yatıştırdı ve saç rengini açmak gibi bir özelliği yok,ısırganlı şampuanından daha memnunum saçlarıma hacim verdi ayrıca dökülmesini durdurdu kime neyin daha iyi geleceği bilinmez deneyerek anlayabiliriz ancak.birde bu şampuanlar sorunlu ciltlerde de çok faydalı hiç bir zararı yok ve tedavi edici özellikleri var eee daha ne olsun.

Son düzenleme:
Back