Moonstar Vakumlu Saklama Kabı

ZeytinKek

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.093
Puanlar
373
merhabalar.
bir süredir Vakumlu saklama kabı araştırıyordum.
Tupperware i fazla pahalı bulup vazgeçtim
Crystal adında bir marka vardı onuda inceledim.
en son Moonstar da karar kıldım
belki tupperware gibi 1. sınıf hammadeden üretilmiyor ama
peynir yoğurt gibi ürünler zaten elimize geçene kadar yeterince plastikle temas etmiş oluyor.
moonstar ın çok şık bir görünümü ve gayet kaliteli plastikten üretilmiş olduğunu gördüm.
elime ulaştı ve yeşilliklerimi vakumlayıp koydum.
fiyatı çok uygun ve gayet kaliteli.
sizlere de tavsiye ederim.

çeyizime aldığım en kullanışlı şeylerden biridir moonstar saklama kapları.
kapağı o kadar sıkı kapanıyor ki yeşillikler taptaze kalıyor.
bende herkese tavsiye ederim

arkadaşlar bu saklama kabını
özellikle yeşil soğan için almıştım ve mükafatını gördüm..
kaç gün oldu yeşi soğanlarım taptaze..

kızlar bu ürünlere nereden ulaşabilirim ?

tamam cnm teşekkür ederim, bu taraflarda satan kişiyi bulmak lazım

tamam cnm teşekkür ederim, bu taraflarda satan kişiyi bulmak lazım

ben dorenin Crystal Kare Vakumlu Saklama Kabı - 3lü Set ini hem kullanıyorum ve hemde satıyorum bende müşterilerimde çok memnunum . şiddetle tavsiye ederim.

Özel pompasıyla saklama kabının içindeki havayı vakumlayarak, ürünlerin oksidasyona uğramasını ve nemlenmesini engeller. Ekmek, sebze, meyve ve kuru gıdalarınızı bayatlamadan, bozulmadan ilk günkü tazeliğinde uzun süre saklamanızı sağlar. Kırılmaya dayanıklı polikarbon malzemeden yapılmıştır.
Mikrodalga fırında, bulaşık makinesinde ve buzdolabında güvenle kullanabilirsiniz.

Crystal Kare Vakumlu Saklama Kabı - 3lü Set SADECE:49,90 TL
Crystal Yuvarlak Vakumlu Saklama Kabı - 3lü Set SADECE:34,90 TL

canım ben 3 marka arasında gidip geldim
fiyatı çok daha uygun olduğu için moonstar ı tercih ettim.
dore nin crystal vakumlu kaplarını da incelemiştim netten.
son anda almaktan vazgeçtim.
moonstar da çok kaliteli ve memnun kaldım.

Netten buldum ama fiyatları yazmıyo bunlarınn

Tupperware polikarbonat, polietilen ve polipropilen gibi maddelerden imal ediliyor yani diğer moonstar vb ürünlerden kimyasal olarak hiç bir farkı yok.Diğer ürünleride inceleyinizi.Altında pe ve pp olan ürünler sağlığa zararlı değildir.Tupper ürünleride bu malzemelerden yapılmıştır.Sadece 10 misli pahalı satılıyor tek fark bu.İnanmayan hammaddesini araştırsın.Bende epey tupper ürünü almıştım ancak diğer markalardanda aldım ve netice olarak saklama neticelerindede fark yok.

Selamlar,

Bende bu saklama kaplarından almak istiyorum ama internetten sipariş vermeden önce şöyle bi gözümle görmeliyim. İstanbul'da nereden alabilirim fikri olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…