🎑Ramazan-ı Şerif Esma ve Dua Grubu(Liste kapanmıştır)🎑 🕌💞

Rabbim kolaylıklar versin hayırlı kazançların olsun menekşem

3000 ya mücib ceren icin okudum .. Allah kabul etsin duasını .aminn

Madammor için 3000 Ya Muktedir esmasını okudum

Anne olmak isteyen arkadaşlarım için bir seferlik 1 Yasin süresi 1 Kenzül Arş ve Enbiya Suresinin son ayetini okuyup listedeki arkadaşlara bağışlaycağız.Kadir gecesine kadar süremiz olacak.Katılmak isteyenleri bekleriz

Hakkında hayırlısı olsun canım ❤

Hayırlı olsun Ayşem Allah işini gücünü rast getirsin helal kazanç versin
Hayırlı eylesin Rabbimmm Allah utandırmasın kuzummm iyi insanlara denk gelsin yolların iş yerinde çokça Aminnnnn
İş hayatında başarılar birtanem

Hayırlı olsun canım, iyi insanlar çıksın hep karşına

Hayırlı olsun canım benim , kısmetin bol,işin kolay olsun

Okudum Allah kabul etsin

Hayırlı olsun rabbim işlerine yardımcı olsun hayırlı kazançlar nasip etsin menekşem

sağlıkla huzurla çalışıp bol bereketli kazançlar nasip etsin RABBİM yeni işin hayırlı olsun canımmmm

Ceren0134 Arkadaşımın niyeti için okudum Rabbim kabul etsin Aminnn
Morrmeneksee

Ceren0134 için 3000 Ya Mucib esmasını okudum Allah kabul etsin inşaAllah niyetini

Hayırlı olsun menekşem

Hayırlı olsun menekşem Kolaylıkla mutlulukla her işin üstesinden gel inşallah

Canım benim hayırlı uğurlu olsun.bol bereketli kazançların olsun Allah iyi insanlarla karşılaştırsın Allah'ım utandirmasin

Allah işini kolaylaştırsın, inşallah hayırlısı olur hakkında dualarımdasınn Morrmeneksee

Rabbim yeni işinde yar ve yardimcin olsun. Her zorluktan başarıyla çıkabilmeni nasip etsin Ayşemm

Rabbim kolaylıklar versin hayırlı kazançların olsun menekşem

Hakkında hayırlısı olsun canım ❤

Hayırlı olsun canım, iyi insanlar çıksın hep karşına

Hayırlı olsun canım benim , kısmetin bol,işin kolay olsun

Hayırlı olsun rabbim işlerine yardımcı olsun hayırlı kazançlar nasip etsin menekşem

sağlıkla huzurla çalışıp bol bereketli kazançlar nasip etsin RABBİM yeni işin hayırlı olsun canımmmm
AY VALLA ÇOK GÜZEL TEMENNİ ALDIM DUA ALDIM ÇOK SAĞOLUN KIZLAR BEN BU GUZEL DUALARLA KENDİMDEN COK EMIN BAŞLARIM ARTIK ALLAH RAZI OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…