Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akşam :
1 kase çorba
2 kaşık pilav yedim
sabah:
1 dilim ekmek
3 zeytin,
eccik pinir yedim...
evet canım layt peynir kullanıyorum ama kavaltıda çekimser kaldım kitabın bazı yerinde yemesenız sabah ekmekle iyi oley diyo ben bazan yiyyorum bazan yamiyorum canım ....:1ninca:bende yeni geldim aranıza... pazar akşamı okudum yazdıklarınızı özellikle aeben'e çok ama çok teşekkür ederim... sizin sayenizde bende feci havaya girdim.. ertesi gün hemen kitabı almaya gittim, yoktu.. ama yılmadım istedim ve istanbuldan geldi kitabım bugün :) yarısından fazlasını okudum diyebilirim! cidden ne garip beslenmişim yıllarca.. beni yakan bu fastfoodlar olmuş kısaca.
vermem gereken 10 kilocuğum var, yarından itibaren başlıyorum hadi hayırlısı:)
bu diyetle spor yapan var mıııı?????? hemen çıkıp entegral ekmek almam gerek!
birşey sormak istiyorum... peynir olarak ne alıyorsunuz?? light beyaz peynir iş görür mü???
şimdiden çok teşekkür ederim.....................
canım merhebe öncelikle . ben bu diyete lara arkadaşımızın verdigi kilolar sebebiyle başladım bizdiyet guruplarındanız 6. takım oraya bizi ziyerete gelebilirsin aynı zamanda .. lara arkadasımız 2 olmadı 10 yakın verdi halada devam ediyo bu demek degilki herkes aynı kiloyu verebilir mesela benim bümyem çok zor kilo verir .kilo degişiklerimizi diyet guruplarındanda izleye bilirsiniz..ilginiz için gerçekten çok teşekkür ederim! senide unutmuyorum kesinlikle hayal gözlü :)
bende ekmek konusunda çekincede kaldım! maalesef seviyorum ben ekmek yemeği! o yüzden dediğiniz gibi gün aşırı yemem hem gözümü hemde nefsime iyi gelecek gibi.
ben aynı hızla okuyorum kitabı gerçekten de oldukça yol gösterdi sistemin nasıl işleyeceği konusunda fakat pratik her zaman daha önemlidir. light peyni durumunu çözdüm sayenizde..
yağın nasıl kullanılacağı konusunda birşeye henüz rastlamadım. zeytinyağı ok ama çorba yaparken kullanacak mıyım? yada salataya limonla beraber ekleyecek miyim? çömezim ya henüz ondan pek kavrayamadım
benim boy 1,74 kilo 67-68 arası gidiyo.. eski kiloma döndüğümde (yani 10 kilo kadar) herşey 10 numara olacak! şu sevgi tutamaçlarımdan kurtulmak istiyorummmmmmmm :)
bide bu sitede diğer sayfalara bakarken krom picalinatın da oldukça başarılı sonuçlar verdiğini okudum. bunu kullanıyor musunuz? şeker durumunu kestiği söyleniyor da!
bide kitapta yeşil çay ile ilgili birşey yazılmamış! içiliyorsa sınırımız nedir?
hepimizin tez zamanda kiloları gitsin inşallah :))))))
ilginiz için gerçekten çok teşekkür ederim! senide unutmuyorum kesinlikle hayal gözlü :)
bende ekmek konusunda çekincede kaldım! maalesef seviyorum ben ekmek yemeği! o yüzden dediğiniz gibi gün aşırı yemem hem gözümü hemde nefsime iyi gelecek gibi.
ben aynı hızla okuyorum kitabı gerçekten de oldukça yol gösterdi sistemin nasıl işleyeceği konusunda fakat pratik her zaman daha önemlidir. light peyni durumunu çözdüm sayenizde..
yağın nasıl kullanılacağı konusunda birşeye henüz rastlamadım. zeytinyağı ok ama çorba yaparken kullanacak mıyım? yada salataya limonla beraber ekleyecek miyim? çömezim ya henüz ondan pek kavrayamadım
benim boy 1,74 kilo 67-68 arası gidiyo.. eski kiloma döndüğümde (yani 10 kilo kadar) herşey 10 numara olacak! şu sevgi tutamaçlarımdan kurtulmak istiyorummmmmmmm :)
bide bu sitede diğer sayfalara bakarken krom picalinatın da oldukça başarılı sonuçlar verdiğini okudum. bunu kullanıyor musunuz? şeker durumunu kestiği söyleniyor da!
bide kitapta yeşil çay ile ilgili birşey yazılmamış! içiliyorsa sınırımız nedir?
hepimizin tez zamanda kiloları gitsin inşallah :))))))
iyi akşamlar ..
bugünkü menüm ...
sabah 1 armut .
kavaltı 3 dilim entegre ekmek . çay . hepsinden bikaç çatal .( peynir domates zeytım . ve ezmesi , acı domates sos .)
ara 1 mandalin ..
öylen . 1 kepçe çorba . sahanda yumurta ..1 dilim ekmek zeytin ezmali .. aktıvya ..
akşam bol meyve .1 acuç fındık .
canım ben bu diyete bayramdan önce yapmaya başladim ama kitap elimde olmadıgı ve yapan arkadaşımız laranın pc bozuk olup tam giremedigi için yanlış olarak yaptım o kendisi sabahtan başka diger ögünlerdede ekmek ve sabah kavaltısındada peynir tüketiyorum demişti .. ama ben öyle yapınca kilo aldım . kitebi okuyunca onun 2. kadamayı yaptıgını sanıyorum ama onda oda işe yaradı ..ondakı kilo verme olayı 1 hafta sonra başlamış ve şu an 2 ay tam olmadı ama 10 kilo oldu nerdeyse ve yakında mezun olacak takımımızdan ....aaben bu diyeti yapanları takip ediyorum.Bu diyete başlayalı kaç gün oldu ve kaç kilo verdin canım.Bir de bu entegre ekmek nedir? nereden alıyorsunuz? Light ekmek olur mu ?Teşekkürler