Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

banum yen çıktıya gelir yakında tüm marketlere . ben tesadüfen gökmar mr. bulmuştum .
reçelnşde ye lakin hergün deyil .

tabi ederim abla . hepimiz için .. abla kilo artişi 1 kiloyu geçmeyecek şekilde yemeni çok kısma 1 kiloyu geçerse o zaman müdahele et bugünlerde .. o 1 kilo zaten normal dalgalanma kilo alımı deyil !

a gökmara bakayımm var yakınlardaaa
ayyy bogaz peşindeyim hala yaa:KK9::KK9::KK9:

banum yen çıktıya gelir yakında tüm marketlere . ben tesadüfen gökmar mr. bulmuştum .
reçelnşde ye lakin hergün deyil .

tabi ederim abla . hepimiz için .. abla kilo artişi 1 kiloyu geçmeyecek şekilde yemeni çok kısma 1 kiloyu geçerse o zaman müdahele et bugünlerde .. o 1 kilo zaten normal dalgalanma kilo alımı deyil !

tamam canım..bu gün 1 dilim ekmek fazla yerim, sagolasın:KK34:

müthiş bir günden herkese kocaman tünaydınlarrrrr

sabah geldiğimden beri evrak hazırlama derdindeyim malatyaya gidip geleceğim ihale için malum prosedürler....

Neyse sayfalarıda de okuyamadım geriye dönüp

montig abla kediciklerini gördüm çok ciciler.... onlar senin can yoldaşın gibi olmuşturlar evde....

Aeben ablam sen nasılsın bu gün yine yoğunsun sanırım....

Nazlım senin diyet nasıl gidiyor bebeğim oğluş nasıl tatlım

Çok Yalnızım gel buraya yalnız kalma bacım göremedim sanki seni ben

Nazlı kız kilo verdiğini okur gibi oldum tebrikler... İstikrarlı gidersen cııss olanları tüketmezsen ve "amannn bir lokma bir şey olmaz bundan" demeyip yolunda ilerlersen emin ol çok güzel sonuçlar alırsın....

Ben bu gün ekmeksiz kahvaltı ettim....
öğlen dışarıda olacak ne yiyeceğimi bilmiyorum ama büyük ihtimalle karışık ızgara olur sanıyorum
Akşama da dışarıda olacağım kocama sözüm vardı onu da salata ile geçiştiririm galiba....

misafirim geldi şimdi kahve sözüm vardı veranda da beni bekliyor kahveler gelmeden yanına gideyim de gönlü olsun....

gün içinde fırsat bulursam gelir yazarım anacım... bol enerjili günler :KK16: :KK16: :KK16: :KK16:

kızlar günaydın ,mesajlara cevap yazıp çıkmam lazım . bugün hacı bayrama gidicez arkadaşlarla :KK16:

abla afiyet olsun bilgiler içinde çok sağol toparlamak baya vaktini almıştır . teşekkürler :KK16:

abla menünde abartılacak kaçamak yok . belki kl. ve miktar artışı var oda iyi .. bu menülere devam ederken artık yürüyüşlerini biraz düşür !

abla kedişlerde çok tatlılar yahu :nazar:
abla ün dedigim programa baktınmı ?

:KK16: iremcim menülerinide bekliyoruz canım

fasulyem bu menü seni doyuruyormu canım ???????

menünle ilgili menü içine not düştüm canım

:nazar::KK9::KK9::KK9:

banm menünde gözüme takılan ç diiyebetikde olsa recel . bu konudakki düşüncemi biliyorsun o yüzden ayrıntıya girmiyorum .
birde akşam kaynanacında yedigin balık unsuz olması süper olmuş inşallah birde yagda kızarmış deyilse süper menü.

himm nazlıkızım mesajının için yazacak çok şey var lakin zamanım pek yok o yüzden kıasaca degineyim ...
amakrna olarak spagetti yeniyormontide lakin ilk etapda bizim kızlar korkarlar makarnadan :KK9: ama geçen gün bahsetigim tam bugday spagetisi vardı (pastavillanın ) onu 1,2, haftada bir sabah yumurtalı kahvaltı yaptıgın birgün akşam ögünde YAGSIZ YOGURT YADA YAGSIZ DOMATES SOSLA yiyeblirsin yanında salatanla .

yaprak sarmaya gelince . canım kepekli pirinçlede yapragı sarsan 0 yagla pişirebilirmisin yaprak sarmasını ?:KK14:
şöyle düşün şimdiye kadar yedikde ne oldu :KK37: kilo vermek istiyyorsan üzgünümki bazan damak tadından ödün vermeliyiz .:KK31:
yada hedef koy kendine 10 kilo verince 1 tb yaprak sarması yiycem diye:KK34:

Tamam canım tşk ederim :) buzamana kadar yedik bişey olmadı dediğin gibi katlanarak kilo aldık. Inşallah veririm hedef 16 2 gitti 14 kaldı

müthiş bir günden herkese kocaman tünaydınlarrrrr

sabah geldiğimden beri evrak hazırlama derdindeyim malatyaya gidip geleceğim ihale için malum prosedürler....

Neyse sayfalarıda de okuyamadım geriye dönüp

montig abla kediciklerini gördüm çok ciciler.... onlar senin can yoldaşın gibi olmuşturlar evde....

Aeben ablam sen nasılsın bu gün yine yoğunsun sanırım....

Nazlım senin diyet nasıl gidiyor bebeğim oğluş nasıl tatlım

Çok Yalnızım gel buraya yalnız kalma bacım göremedim sanki seni ben

Nazlı kız kilo verdiğini okur gibi oldum tebrikler... İstikrarlı gidersen cııss olanları tüketmezsen ve "amannn bir lokma bir şey olmaz bundan" demeyip yolunda ilerlersen emin ol çok güzel sonuçlar alırsın....

Ben bu gün ekmeksiz kahvaltı ettim....
öğlen dışarıda olacak ne yiyeceğimi bilmiyorum ama büyük ihtimalle karışık ızgara olur sanıyorum
Akşama da dışarıda olacağım kocama sözüm vardı onu da salata ile geçiştiririm galiba....

misafirim geldi şimdi kahve sözüm vardı veranda da beni bekliyor kahveler gelmeden yanına gideyim de gönlü olsun....

gün içinde fırsat bulursam gelir yazarım anacım... bol enerjili günler :KK16: :KK16: :KK16: :KK16:

hoşgeldin safiş benim diyet süper gidiyor canım tam gaz devam ediyorum . oğluşumda iyi çok şükür . geçen havanın güzelliğini fırsat bilip parka götürdüm . salıncakta salandıkça uykusu geldi paşanın ama eve gidincede kudurdu baya :KK16:

ara ögün olarak hiç bişiy getirmemişimm yanımda:KK43:
bir bir tane elma ve yogurt var
elma sade yersem çok acıktıryor benii

markte inip sütmü alsam acaba

merhaba kizlarrrrr sabah 7 den beri ayaktayim anca oturabildi ve kahvaltimida anca yapabildi:KK53:sabah cocuklari okula hazirladim gonderdim 9 gibi bir bardak sut ictim cunku kahvaltiya zamanim hic yoktu :KK50:kostur kostur dükkana ögle yemegi hazirligi yardim ettim.Yemekler yaptim kisir,firinda sebzeli tavuk,karniyarik,pilav:KK52: gelde diyet yap bu ortamda:KK51:AMA kesin olarak hic birsey yemedim eve yeni geldim kahvaltimi yaptim size bir bakiyim dedim:nazar:

mantarlı domatesli bürüksel lahanası:KK56::KK56::KK56::KK56: montig ablanın tariflerinden

Son düzenleme:
merhaba kizlarrrrr sabah 7 den beri ayaktayim anca oturabildi ve kahvaltimida anca yapabildi:KK53:sabah cocuklari okula hazirladim gonderdim 9 gibi bir bardak sut ictim cunku kahvaltiya zamanim hic yoktu :KK50:kostur kostur dükkana ögle yemegi hazirligi yardim ettim.Yemekler yaptim kisir,firinda sebzeli tavuk,karniyarik,pilav:KK52: gelde diyet yap bu ortamda:KK51:AMA kesin olarak hic birsey yemedim eve yeni geldim kahvaltimi yaptim size bir bakiyim dedim:nazar:

baya geç kalmış yalnızımmm kahvaltıı

banum ben elma yiyince acayip acikiyom ya sendede öylemi ama sut hele tarcinli sut beni acayip tok tutuyor.yogurt yada sutu deneyebilirsin canim yanina birazda kuruyemis varsa ohhhhh afiyet olsun canim

banum ben elma yiyince acayip acikiyom ya sendede öylemi ama sut hele tarcinli sut beni acayip tok tutuyor.yogurt yada sutu deneyebilirsin canim yanina birazda kuruyemis varsa ohhhhh afiyet olsun canim

ewet cnm tok karna elma yiyim anında cıkırım..
kuruyemişte yok bugün evde unutmuşum ara ögünümü ofiste yogut ve elma var ayran içeirm olmadı

selam safişçim..biraz evvel mutfakta aklıma geldi kedilerimi sordugun, anca cevaplıyorum. 2 tane yaramazım var evde ikisi de dişi. 6 ve 7 ayları bitiyor. küçük olan 1,5 aylıkken geldi bana..annesi ölmüş, çelimsizzz çöp bacaklı bir sarmancık. ben almasam sokakta kalacak ölecekti..aldım kurtarana kadar canım çıktı. şimdi iyi, tombiş oldu ama hala çelimsiz. mart ayınca kısırlaştıracam ama veterinerin bile aklı karışık..o kadar küçük duruyor ki, sanırsın 3 3,5 aylık.ikincisini de çokukların elinden zor aldım 2 aylıkken o da ölüyordu son anda direkten döndü..bir zararları yok çok şükür..tüy dökümleri zaten kısa tüylü olduklarından yok sayılır. siyah bile giyiyorum rahatlıkla..mutfak tezgahı yasaklı alanları. bazen bana kızarlarsa inat olsun diye çıkıyorlar. sonra oda cezası alınca yapmamaları gerektiğini ögreniyorlar:KK9: 15 dakika arka odaya kapatıyorum o yetiyor onlara. zaten şu anda 5 yaşındaki çocuk gibiler.yani kediler çok temiz ve titiz yaratıklardır..kumdan başka yere yapmazlar. özel kum kullandıgım için hiç koku olmaz. zaten sabah akşam temizliyorum kumlarını..ama çoookkk haşarılar ablası:KK52:gece ben yattımmı sanırsın evden atlı ordusu geçiyor. bir koşturmacadır gidiyor. yani ben onlarla mutluyum, hem de bu kadar titiz oldugum halde.çok seviyorum onları..sizin çocuklarınız size neyse benimkiler de bana öyleler işte..inanmazsın belki tekir olan akşam anıma gelir ve anneee demeye benze bir ses çıkararak mutlaka yanıma uzanır ve yarım saat kadar el ele yatarız. bazen de mamaaaa diye miyavlar. eger konuşan kedileri bilmesem, izlemesem yeminle tırsardım:KK9: bak sana resimlerini ekledim şebeklerimin:KK37:

Eki Görüntüle 975154 Eki Görüntüle 975155

ay inanmıyorum ya seni tanımasan fotosjop derim şu sarıldıkları resme:)
benim oglanlar gibilerr hem didişşip hem sarışıyorlar demekkii

abla bi arkadaşım var 4 tane kedisi var evd ebirde hamile kaldı
onun için çok olcak ne yapcak bilmiyorum:KK43:

mantarlı domatesli bürüksel lahanası:KK56::KK56::KK56::KK56: montig ablanın tariflerinden
afiyet olsun tatlım:KK16:
ay inanmıyorum ya seni tanımasan fotosjop derim şu sarıldıkları resme:)
benim oglanlar gibilerr hem didişşip hem sarışıyorlar demekkii

abla bi arkadaşım var 4 tane kedisi var evd ebirde hamile kaldı
onun için çok olcak ne yapcak bilmiyorum:KK43:

neredeyse tüm resimleri böyle. yapışık kardeşler gibiler. facede yayınlıyorum bazen millet profil resmi yapıyor:KK9: bu arada sayfada ilerlemek için söylediğin oku ben bulamadım:KK50: önce bir geri gidip sayfada sonra ileri gidiyorum.. ay bu arada 2 gündür o kadar halsizim ki, hiç tadım yok:KK50:dr. verdiği antibiyotik haşat etti beni, bırakamıyorum da:26:evde sersem sepet gibi dolanıyorum, hiç bir şey yapmaya ne keyfim var ne canım istiyor. offf offf..boş oturmak ta hiç tarzım değil napsam bilemedim:44:

arkadaşında 4 kediyi abartmış yani banum. o ne öyle...ben ikinciyi mecburen almıştım, iyileşince salacaktım ama birbirlerine aşk derecesinde baglanınca kıyamadım. bana kalırsa ilan verip, hiç değilse ikisini sahiplendirsin..

Son düzenleme:
X