Safisss kiz ben delimiyim seninle yarisa giriyimsenin gibi disli bir rakiple hic sansim yok
aşk olsun bebeğim yaaaaa
uzun zaman oldu ara vereli belki sen beni solda sıfır bırakacaksın
neden böyle önyargılı davranıyorsunkine ama yaaa
bence denemelisin canımın içi
en azından aklında kalmaz vede monti beslenmesine dahil olmuş olursun cicim
gel sen gel hadi korkma valla bişi yapmıcam kız
hadi bekliyorum
Kiz kim diyo ara verdim diye her pazartesi resmi olarak diyete basliyorum ve sali resmi olarak bitiriyordumaslinda vucudum cok yorgun surekli sabah basla aksam bitir dengeyi bozdum:18::18:ama bu sefer kararliyim gidecek bu kilolarrrrrr kiz safis bak eminmisin birsey yapmicann senimi kircam yapalim cumadan itibaren anammm gidip cocuklari alayim sonrada oglanin kixsboks kursu var oraya eve gelmem yine 7 yi bulcak heraldee haydinnn byeeee
haydi kızlar yeşilçay içmeye!
yeşilçay yoksa da ıhlamur, adaçayı artık ne varsa daldırın otları kupalara ; illa ki bir fayda görürüz :)
fasulyecikkk , valla ben bugün 1 tane içtim yeşil çay okuynca aklıma geldi ama şinci kahve içiyorum
zilimm hoşgeldin baybii ,,
akşama kv çegırdık balık yapmış
amaa o şimdi beyaz un yada mısır ununa bulamıştır yemezsen alınır pöff
banu sende içini tırtıkla ye derisini yeme
Kızlar ben geldim ve size süper haber vericem sıkı durun:) 2 kilo gitmiş hemde ayran ictikten sonra tartildim tok karna sizi cok seviyorum harikasiniz bu sizin sayesinde (banum Eaben moting) özellikle sizi deli etmeme rağmen beni hep desteklediniz ayy çok mutluyum daha 1 hafta olmadı 5 gün bugün çene düştü çok mutluyum.😁
ee süper hatta daha fazla gitmiştirsabah ile akşama rasında fark oluyor cnm
çok sevindim gözün aydın dahada gtiş olur cumaya
Aksam menüm:tavuk döner salata ayran
Gece ara yapmicam çünkü sarma yedim ya sizce napmaliyim
montig abla kusura bakma cikmistim msj yeni gordum.ben normalde mucver yapinca icine kabak,patates,havuc,kurusogan,yumurta,un karabiber ve pulbiber koyuyorum ve tavada yagda kizartiyorum.Eeee simdi diyette olunca mecbur sadece kabak,kurusogan,yumurta,tuz,karabiber,pulbiber koydum icine.ama bugun icine 2 kasik yogurtta koydum normalde peyaz peynirde ufaliyorum icine.bu malzemeleri harmanlayip tepsiye yagli kagidin ustune döktum firina verdim canimüstu ve alti iyice kizarana kadar pisirdim.Ehhh fenada olmadi ama tabi tavadakinin yerini tutmuyor
kızlar tarifler için çok teşekkürler...bir an çok canım istedi, dışarı çıkmaya da üşendim. evde pırasa vardı kaç gündür pişmeyi bekleyen. ama diyette yediğim türlerden bıkkınlık geldiğinden bir türlü elim gitmiyordu pişirmeye.heee ya ablaa bana yazmışsın
valla hep öyleyiz be ablam gün içerisinde leylaaaaa
heee veririm tabii kabak mücveri tarifi ablam yaa..... ben pek severim mücveri salata ve ayranla harika gidiyor.... doyurucuda üstelik
4 kabak içi
Baharatlar (tuz, karabiber, pul biber vs)
Maydanoz
Taze soğan
Taze nane
Kabartma tozu (1 tatlı kaşığı)
2 adet yumurta
3 yemek kaşığı lor peyniri
Öncelikle kabak içlerini veya kabakları robotta çektirin. Çektirdikten sonra, suyunu sıkarak bir tabağa alın. Başka bir kapta iki yumurtayı karıştırın. İçerisine baharatları, kabartma tozunu, kıyılmış maydanoz, nane ve taze yeşil soğanı ekleyin. Daha sonra lor peynirini ekleyin ve karıştırın. Bir müddet karıştırdıktan sonra, suyunu çeken kabağı karışıma ekleyin ve karıştırmaya devam edin.
Bir kek kalıbına yağlı kağıt veya küçük kek kağıtları koyun. Kağıtların içerisine hazırladığınız harçtan kaşık yardımıyla doldurun ve 190 dereceye ayarladığınız fırında 25 dakika kadar pişirin. Hepsi bu kadar :)
abla yaaa gitmiş senin mücver.... Sende kaç tane kedi var apla.... zor olmuyormu kedi ile yaşamak kılıydı tüyüydü derken....
ben kızımdan dolayı cesaret edemiyorum evde hayvana ama bahçede olabilir tabii... az daha büyüsün bizim kızda...
şakalarımın mahsuru yoksa sende bendensin abla
malum her bünye kaldıramaz
evet evet bir dahaki sapanca gezisinde muhakkak haberleşelim
sana hiç bilmediğin yerler gösterir keşife çıkarırım hmmmmmm her hafta gelmek istersin
hatta gelip buraya yerleşmek.... Geneli öyle oluyorda...
Çok sevindim nazlıkız gözün aydın olsunsarma yedin madem (pirinçli mi kıymalı mı bilmiyoruz tabi) sen yine de temkinli davran evde varsa sebze, salata türü birşeyler atıştır.ya da çok agır karbonlar olmasın yediklerin.. gece geç yatıyorsun ya, gece yenen yemekler yaglı şekerli veya karbon olursa direk depoya gidiyor bilgin olsun. tabi son karar senin..
selam safişçim..biraz evvel mutfakta aklıma geldi kedilerimi sordugun, anca cevaplıyorum. 2 tane yaramazım var evde ikisi de dişi. 6 ve 7 ayları bitiyor. küçük olan 1,5 aylıkken geldi bana..annesi ölmüş, çelimsizzz çöp bacaklı bir sarmancık. ben almasam sokakta kalacak ölecekti..aldım kurtarana kadar canım çıktı. şimdi iyi, tombiş oldu ama hala çelimsiz. mart ayınca kısırlaştıracam ama veterinerin bile aklı karışık..o kadar küçük duruyor ki, sanırsın 3 3,5 aylık.ikincisini de çokukların elinden zor aldım 2 aylıkken o da ölüyordu son anda direkten döndü..bir zararları yok çok şükür..tüy dökümleri zaten kısa tüylü olduklarından yok sayılır. siyah bile giyiyorum rahatlıkla..mutfak tezgahı yasaklı alanları. bazen bana kızarlarsa inat olsun diye çıkıyorlar. sonra oda cezası alınca yapmamaları gerektiğini ögreniyorlarheee ya ablaa bana yazmışsın
valla hep öyleyiz be ablam gün içerisinde leylaaaaa
abla yaaa gitmiş senin mücver.... Sende kaç tane kedi var apla.... zor olmuyormu kedi ile yaşamak kılıydı tüyüydü derken....
ben kızımdan dolayı cesaret edemiyorum evde hayvana ama bahçede olabilir tabii... az daha büyüsün bizim kızda...
şakalarımın mahsuru yoksa sende bendensin abla
malum her bünye kaldıramaz
evet evet bir dahaki sapanca gezisinde muhakkak haberleşelim
sana hiç bilmediğin yerler gösterir keşife çıkarırım hmmmmmm her hafta gelmek istersin
hatta gelip buraya yerleşmek.... Geneli öyle oluyorda...
Teşekkür ederim princliydi canım şimdi tavuk döner salata ayran yemiyim mi? Yada arami yapmiyim?