heee ya ablaa bana yazmışsın
valla hep öyleyiz be ablam gün içerisinde leylaaaaa
heee veririm tabii kabak mücveri tarifi ablam yaa..... ben pek severim mücveri salata ve ayranla harika gidiyor.... doyurucuda üstelik
4 kabak içi
Baharatlar (tuz, karabiber, pul biber vs)
Maydanoz
Taze soğan
Taze nane
Kabartma tozu (1 tatlı kaşığı)
2 adet yumurta
3 yemek kaşığı lor peyniri
Öncelikle kabak içlerini veya kabakları robotta çektirin. Çektirdikten sonra, suyunu sıkarak bir tabağa alın. Başka bir kapta iki yumurtayı karıştırın. İçerisine baharatları, kabartma tozunu, kıyılmış maydanoz, nane ve taze yeşil soğanı ekleyin. Daha sonra lor peynirini ekleyin ve karıştırın. Bir müddet karıştırdıktan sonra, suyunu çeken kabağı karışıma ekleyin ve karıştırmaya devam edin.
Bir kek kalıbına yağlı kağıt veya küçük kek kağıtları koyun. Kağıtların içerisine hazırladığınız harçtan kaşık yardımıyla doldurun ve 190 dereceye ayarladığınız fırında 25 dakika kadar pişirin. Hepsi bu kadar :)
abla yaaa gitmiş senin mücver.... Sende kaç tane kedi var apla.... zor olmuyormu kedi ile yaşamak kılıydı tüyüydü derken....
ben kızımdan dolayı cesaret edemiyorum evde hayvana ama bahçede olabilir tabii... az daha büyüsün bizim kızda...
şakalarımın mahsuru yoksa sende bendensin abla
malum her bünye kaldıramaz
evet evet bir dahaki sapanca gezisinde muhakkak haberleşelim
sana hiç bilmediğin yerler gösterir keşife çıkarırım hmmmmmm her hafta gelmek istersin
hatta gelip buraya yerleşmek.... Geneli öyle oluyorda...