- 16 Mayıs 2008
- 464
- 2
bende diyodumm safiş nerlerde diye .. çok çalışşıyon safişim
afiyet olsun canim menün herzamanki gibi süper
iyiyim safişim sağolasın koştuyorum işte kurs, ev ,çocuklar ,herüf vede sohbetler arasında
Merhaba arkadaslar biliyorum cok uzun zaman oldu yazmayali ama sizi hep takip ettim her sayfayi okuyordum.Kendimde bir turlu o azmi,o istegi bulamamistim.Yeni arkadaslar gelmis hepiniz hosgeldiniz kendimden kisaca bahsedeyim size yasim 28,evliyim,2 dunyalar tatlisi evladim var,eski bir monticiyim .kilom konusuna gelince boy 170 kilo 77 oldu malesef .gecen hafta cuma gununden beri bende tekrar basladim hic kacamak yapmadim insallah oyle devam eder .aebenim canim hep aklinda oldugumu biliyorum,emin ol sende hep aklimdasin canim ilgin icin tekrar tesekkurler.Safis,zilim,banu,naz ,montig abla hepiniz sizler nasilsiniz.Nazlim gule gule buyut pasayi canim masallah cok tatli.
SAFISSSSSSSSSSSSS nasilsin canim
montiggggggggg ablammm benim vaziyeti biliyon pizza,doner,makarna icinde yasiyorum.birde gece gec yemek yiyen koca faktörum var aldim basimi gidiyordum vallabu vaziyete dur demem lazim artik. Senin azmine hayranimm canimmmm valla cok özlemisim yazmayi
ekle safisim belki adimi görunce insafa gelir kacamak yapmam
SALI
SABAH
1 dilim ekmek,peynir,1 bardak sut,5 cilek
ÖGLEN
salata,ayran(disardaydim)
AKSAM
somon baligi,salata
ara;10 findik,2 kurukayisi,turk kahvesi
CARSAMBA
SABAH
2 yumurta,domates,biber,4 zeytin,peynir
ÖGLEN
firinda kabakli mucver(unsuz ve 2 yumurtali),salata yogurt
AKSAM
pirasa corbasi,salata yogurt
ara; Türk kahvesi ve tarcinli cevizli yogurt
belki değil canım belkisiz insafa gelirsin
bak bende buradayım eskisi gibi nazlımda burada
kıııızzzz bak hele istersen kapışalım ha ne dersin
iyi gaza getiririm ben seni
cuma gününden itibaren kilo bildirimi yapar ve haftaya cumaya sonuçlara göre hareket ederiz kapiş
ben buradayım ablam yaaa valla sorma nasıl yoğun işlerim inan tahmin edemezsin normal mesai saatlerim yetmiyor şirkette de kalmak istemiyorum dolayısı ile evden de devam ediyorum işlere....
valla yemek yapmak bu kadar yoğunlukta işkence olmaya başladı bana....
malum hem eşim hemde ben öğle yemeğini evden getiriyoruz üzerine birde akşam yemeği eklenince
her akşam bir yemek pişirme olayı.... Aslında bazen diyorum yardımcı kadına söylesem de yemekleri de omu yapsa
sonra vazgeçiyorum... amaaannnn ya elinin ayarı yoksa tuzlu yağlı yaparsa.... Malum herkesin eli bir değil....
öyle işte ablam yaaa.... yoğun yoğun yoğun nereye kadar....
biraz önce eşimden güzel bir mesaj attım sanırım bu hafta sonu dinleneceğim
Malum cuma gecesi için harika bir organizasyon yapmış sevgili kocam çocuğu kayınvalideyue bırakıp tüyücez hafta sonu için
Montig ablam sen geldin bilirsin.... haftasonu sapancada göle nazır yerlerde geçireceğiz tatilimizi bir aksilik çıkmazsa tabii...
seninde benden aşağı kalır yanın yok abla yoğunlukta maşallah diyorum
havalarda bir güzel gidiyor ki hep dışarılarda durası var insanın....
elimdeki işleri hafifleteyimde öğleden sonra verandaya çıkıp bir kahve içip kendimi dinlendirmem gerek.... şımartmalı azıcık demi
ablam ya bu arada senin tahliller ne oldu? Geçen seferde sordum ama cevap yazdıysan da inan görmedim kusuruma bakmayasın... Biopsi durumu nedir? Herşey yolunda mı?
aman efendim amaaannnnn kimler gelmiş kimler
canım canım canımmmmmmmmmmmmmmmm hoş geldin balım nasılsınnnnnnn
ben iyiyim şükür tilki misali gördüğün gibi yine buralardaym işte gülüm yaaa.....
sende de durumlar pek iç açıcı değil desene aynı ben
ama biliyorsun ki biz burada motive oldukça gidiyor kilolar
aeben ablaya ne kadar teşekkür etsek azdır
diyetisyene gitsek dünya para öder kasardık.... burada hem sağlıklı besleniyoruz sayesinde hemde arkadaşlık kurup yeni insanlar katıyoruz hayatımıza
bence menülerini gün gün yaz tatlım öyle uzaktan uzaktan okuma misafir gibi
bu arada cuma günü adını ekliyeyim mi listeye güzelim ?
Tatlımcım şu kabaklı mücveri nasıl yapıyon bir anlatıver, çok makbule geçer valla
Ay çok güzelll..inşallah hava da iyi olur çok iyi bir karar sapanca valla..benim için de geziver tatlım..şimdiden iyi tatiller
teşekkür ederim ablammm seve seve gezerim...
gerçi bizim amacımız karı-koca baş başa kalıp ikinci balayı yapmak ama
tabii bu arada sen benim muzurluklarımı pek bilmezsin ablam. +18 muhabbetim çok olur benim sakın yanlış anlama....
Biraz dobra ve açık bir kadınımdır da ben üzerinize afiyet.... pat pat konuşurum kırmadan incitmeden ama
aeben ablam iyi bilir
ayyyy birden çiçekli don muhabbeti geldi aklıma.... aeben ablam anladın sen onu
valla montig ablam daha öncede söyledim ve dediğim lafta kalmaz şekerim her zaman beklerim buyur gel illa bir program bir organizasyon bekleme yani benimle yüz yüze gelen arkadaşlarım var burada onlara sorabilirsin....
Baktın istanbulun havasından çok sıkıldın atla gel 1 saatlik yol sana enfes bir hafta sonu yaşatacağımdan şüphen olmasın
montig ablaa hep sorayım diyorum unutuyorum amaaa
sennn bu bürüksel lahanasını naısl yapıyorsun
banucum ben birkaç çeşidini yapıyorum tarif edeyim..önce haşlıyor, bir kaba alıyorum. yiyecegim zaman ya sarmısak sike 1 tatlı kaşıgı z.yag karıştırıp üzerine döküyorum. veya sarmısaklı yogurt kırmızı biber yapıyorum yine üzerine..bazen çok canım karbon istediğinde brükselleri ortadan ikiye bölüp (haşlanmış) fırın tepsisine diziyorum. üzerine 3 kaşık yulaf unu biraz sütü muhallebi kıvamında pişirip döküyor, en üste rende kaşar ve k. biber serpip üzeri kızarana kadar fırınlıyorum. veya pro lu yemeklerin yanında yiyeceksem haşlanmış brükselleri (mutlaka haşla canım gaz yapar yoksa, suyu da dök) domates rendesi veya püresiyle kısık ateşte pişiriken içine 1 adet tavuk bulyonu koyuyorum. içine bazen mantar sivribiber vs. de ekleyip, kısık ateşte soteliyorum (yani arasıra karıştırıp, kapagını kapalı tutuyorum..etlere çok yakışıyorsen hangini seversen
Ben bu öğlen için bol soğanla sotelenmis ispanak ve sarimsakli yoğurt yiyorum .ara ogün vs yada bunu yanina yiyebilecekleri nelerdir.bundan ne kadar sonra kuruyemiş diyebilirim ve kuruyemiş ogün olarak mi .kayisi kompostosu yapsam yemeğin yanina yenirmiş odami ayri olacak
Tatlımcım şu kabaklı mücveri nasıl yapıyon bir anlatıver, çok makbule geçer valla
kıs mücver olayını sana mı yazmışım, kafa dumurrrsen biliyorsan tarif ediver elin değmişken çok makbule geçer. geçen, emoş diye arkadaşım var o yapmıştı tam mücver ama az yagda kızaranından. kaçamak olsun diye deep freze kaldırmıştım. kaçamak günü yiyeyim istedim (aslında yaglı şeyleri hiç sevmem, mücvere de bayılmam yani ) tezgahın üzerine koydumdu gözülsün diye. benim yaramaz kedoşlar, hiç huyları olmadıgı halde tezgaha çık ve mücverleri tortop et çöpe gitti tabi ama içimde de ukde kaldı yiyemediğim. şimdi unsuz olanın görünce atladım hemen tarif tarif diye. naparsın diyet işte..normalde yüzüne bakmam ama şimdi canım çekti işte şakalarının bence hiç mahsuru yok , kafana göre takıl.. sapancaya geldiğimde seni mutlaka önceden haberdar edeceğim tatlım. hiç belli olmaz atlar arabaya çalarım kapını..davetin içinde çoookkk teşekkür ederim