ben buradayım ablam yaaa valla sorma nasıl yoğun işlerim inan tahmin edemezsin normal mesai saatlerim yetmiyor şirkette de kalmak istemiyorum dolayısı ile evden de devam ediyorum işlere....
valla yemek yapmak bu kadar yoğunlukta işkence olmaya başladı bana....
malum hem eşim hemde ben öğle yemeğini evden getiriyoruz üzerine birde akşam yemeği eklenince
her akşam bir yemek pişirme olayı.... Aslında bazen diyorum yardımcı kadına söylesem de yemekleri de omu yapsa
sonra vazgeçiyorum... amaaannnn ya elinin ayarı yoksa tuzlu yağlı yaparsa.... Malum herkesin eli bir değil....
öyle işte ablam yaaa.... yoğun yoğun yoğun nereye kadar....
biraz önce eşimden güzel bir mesaj attım sanırım bu hafta sonu dinleneceğim
Malum cuma gecesi için harika bir organizasyon yapmış sevgili kocam çocuğu kayınvalideyue bırakıp tüyücez hafta sonu için
Montig ablam sen geldin bilirsin.... haftasonu sapancada göle nazır yerlerde geçireceğiz tatilimizi bir aksilik çıkmazsa tabii...
seninde benden aşağı kalır yanın yok abla yoğunlukta maşallah diyorum
havalarda bir güzel gidiyor ki hep dışarılarda durası var insanın....
elimdeki işleri hafifleteyimde öğleden sonra verandaya çıkıp bir kahve içip kendimi dinlendirmem gerek.... şımartmalı azıcık demi
ablam ya bu arada senin tahliller ne oldu? Geçen seferde sordum ama cevap yazdıysan da inan görmedim kusuruma bakmayasın... Biopsi durumu nedir? Herşey yolunda mı?
aman efendim amaaannnnn kimler gelmiş kimler
canım canım canımmmmmmmmmmmmmmmm hoş geldin balım nasılsınnnnnnn
ben iyiyim şükür tilki misali gördüğün gibi yine buralardaym işte gülüm yaaa.....
sende de durumlar pek iç açıcı değil desene aynı ben
ama biliyorsun ki biz burada motive oldukça gidiyor kilolar
aeben ablaya ne kadar teşekkür etsek azdır
diyetisyene gitsek dünya para öder kasardık.... burada hem sağlıklı besleniyoruz sayesinde hemde arkadaşlık kurup yeni insanlar katıyoruz hayatımıza
bence menülerini gün gün yaz tatlım öyle uzaktan uzaktan okuma misafir gibi
bu arada cuma günü adını ekliyeyim mi listeye güzelim ?