Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bana getirsene o cadıyı :KK9::emir_bebek:

dün sormuştun canım kiviyi gönül rahatlıgıyla yiyebilirsin . meyvelerden muz ,karpuz,kavun ,üzüm hariç diger meyveler yenebilir .
çok geç yattıgın için geç aranda sorun olacagını sanmam yinede takip et kilondan anlaşılır .

abla işte böyle böyle alışacak bünyen . yediklerinde afiyet olsun .. ama kırmızıladıgım yeri göz ardı etme . bendede öyle olur . asla 3 gün üst üste tozutmayin sonra ,sonraki günler fasulyemdeki gibi eşantiyon kilolar süpriz olur :26:

abla kıru yemşleri çig olrak tüketmeye çalış özelikle tuzlularından uzakdur . öyle yapıyorsundur büyük ihtimal ama diger arkaaşlarada bir hatırlatma olur :KK16:

birde seni takdir ettigim bir nokta var .. ben asla gün boyu ne yiycegimi hesaplayamam ,tabi bunda hayat tarzımında önemi var lakin şimdi yazdıgım şeyi akşam canım istemeye biliyor o yüzden o anki gönlüme ve evde ne varsa genelde ona bakıyorum .:KK6:

kalkmam lazım .. iş beni bekliyor yemekde yapıcam . bugünde evde yakum, yarında .bu hafta hiç evde durmadım hep bişiler çıktı çoçuklar isyan etmesseler iyi bu hafta :KK9: yarında hacı bayrama gidicez arkadaşlarla ... ne güzel namaz kılar dua ederiz diyordum bu sabah hastalanmışım hemde daha 10 gün var regl gününe :KK30: hiç şaşmazdı ne olduki :KK4:
abencim tekrar selam canım:KK16:dediklerini harfiyen uygulamaya calışacagıma söz verdim, bu sözden dönmem garii:KK34:kuru yemişleri çiğ ve tuzsuz yemeye özellikle özen göstriyorum canım, ama hatırlatmana teşekkürler..sabah senin burada yazdıklarını düşündüm bende. dün yazdıgım menüyü uygulayamamak beni düşündürdü ve anladım ki ben daha bir müddet, monti 2. aşamayı tam olarak kavrayana, ve menü dışı cıss lara kanmamaya çalışmak için disiplini elden bırakmamalıyım:KK34: günlük listemi oluşturmazsam hazırda, elimin altında ne varsa yiyeceğimi dün çok iyi anladım:KK9: Allahtan hasarsız atlattım.:nazar:hem yanlız olmanın avantajı da bu, bölen, gelen, yemek hazırlamak zorunda oldugum birileri olmadıgından kendimi programlayabiliyorum. bu yüzden de siz çoluklu kocalı olanların durumlarını anlayabiliyorum (Allah hepinize uzun, sağlıklı ömürler versin) ne yapalım kader..bende tek tabanca takılıyorum işte. aslında hiç te şikayetçi değilim:KK34: etrafıma duyurdum koca moca istemiyorum diye, yanaşamıyorlar..çıkanlara da sepet havası çekiyorum. alıştım 30 yıldır yanlızlıgıma:nazar:işte böööleeee...menüme yorum yapmamışsın, şaşırdım..gözünden mi kaçtı, doğru menümüydü anlayamadım da..:KK19:

Son düzenleme:
Zor oldu ama buldum tb ekmeği. .biliyorum canlarim bakliyat bu aralar çok yedim ama malum ayin sonu ve eşim gorevdeydi cuma aksami geldi bugün sabah yine gitti beni bu hafta bole affedin cumartesinden sonra bende tavuklu menüler yapıcam ( ay utandım bir an ama napayım memur ve tek maaş olunca) arkadaslar bide bizim buraya balık haftada bir gün geliyor oda cumalari:KK43: eşim dün biraz zayifladin sanki dedi ama cuma günü tartilicam. ...

nazlıcım sana böyle bir şey hissettirdiigm için özür dilerim cnm kendi adıma
burda herkesin durumu az çok aynı cnm ya bakliyat yerine yumurta yee
meselaa balık ben çok nadir yiyorum açıkcası oda ton balıgı yiyorum cnm..

sebze filan ye bakliyatın sık yemektense bu sebepten dmeiştik cnm .
birde sen neredesin il olarak?

Sabah uyandigimda 4 kuru kayısı yedim gunkurusu diyorlar galiba :)

Nazlıkız dün sendin dimi hurma bulamayan, öyle kalmış aklımda...değilse de yazan okur sanırım tarfimi..sabah ta yazdıgım gibi, o tatsız tuzzsuz berbat tatlı kabak varya..işte onu atmaya kıyamadım..benim ev mini kiler gibidir maşallah, elimin altında diyette tüketeceğim herşeyi bulundurmaya çalısırım aylık veya haftalık olarak. hazırlar ve derindondurucuya ve buzdolabına koyarım ohhh misss..biri de gelse hemen hazırda yiyeceklerim vardır çok şükür..ailemden kalma bir alışkanlık işte..neyse...o kabakları önceden pişirdiğim için bir kenara ayırdım. dolapta neredeyse bozulmaya ramak kalmış elma, armut portakal vs. ne varsa çıkardım. birgüzel soyup, ayıklayıp temizledim. portakalın dış kabugunu rendeledim. suyunu sıktım. kabugunu da tencereye küçük küçük dogradım, içine biraz da kuru kayısı dogradım. sıktıgım portakalın suyunu da içine katarak kısık ateşte pişirdim, indirmeye yakın dünden pişen kabakları da ekledim. ılınınca blendırdan geçirdim, tarçın ekledim.. nefis oldu..tatlı krizin tuttugunda bir miktar yogurda katabilirsin, fındık cevizle yiyebilirsin (monti ölçülerinde tabi, günde 2 porsiyonu aşma) sabah kahvaltıda ekmegine sürebilirsin..işte böyle, denemesi bedava:KK34:uygulayıp uygulamamak sizlere kalmış:KK19:

Son düzenleme:
Zor oldu ama buldum tb ekmeği. .biliyorum canlarim bakliyat bu aralar çok yedim ama malum ayin sonu ve eşim gorevdeydi cuma aksami geldi bugün sabah yine gitti beni bu hafta bole affedin cumartesinden sonra bende tavuklu menüler yapıcam ( ay utandım bir an ama napayım memur ve tek maaş olunca) arkadaslar bide bizim buraya balık haftada bir gün geliyor oda cumalari:KK43: eşim dün biraz zayifladin sanki dedi ama cuma günü tartilicam. ...

Nazlıcım yaa inan bende özür dilerim canım..aklıma da gelmedi değil ama, ben burada tavugun kilosunu 5 liradan alınca, sen daha ucuza bulursun diye düşünmüştüm:KK50:nerede yaşıyorsun, sorun olmayacaksa yazarsan sevinirm..hatta bulamadıgın seyleri sana keyifle yollarım canım:KK19: yogurt,süt, yumurta peynir de protein biliyorsun. hiç sıkma kendini, bünyeyi nasıl alıştırıyorsan öyle gidiyor..bak bende hiç tüketmediğim için bakliya yiyemiyorum. kuruyemişe bile 2 gündür korka korka başladım ve hala bakliyata hazır hissetmiyorum kendimi.. :KK50:sebze meyve de takviye eder seni..moral bozmak yok tatlım, tekrar özür dilerim:KK19:

Son düzenleme:
Nazlıkız dün sendin dimi hurma bulamayan, öyle kalmış aklımda...değilse de yazan okur sanırım tarfimi..sabah ta yazdıgım gibi, o tatsız tuzzsuz berbat tatlı kabak varya..işte onu atmaya kıyamadım..benim ev mini kiler gibidir maşallah, elimin altında diyette tüketeceğim herşeyi bulundurmaya çalısırım aylık veya haftalık olarak. hazırlar ve derindondurucuya ve buzdolabına koyarım ohhh misss..biri de gelse hemen hazırda yiyeceklerim vardır çok şükür..ailemden kalma bir alışkanlık işte..neyse...o kabakları önceden pişirdiğim için bir kenara ayırdım. dolapta neredeyse bozulmaya ramak kalmış elma, armut portakal vs. ne varsa çıkardım. birgüzel soyup, ayıklayıp temizledim. portakalın dış kabugunu rendeledim. suyunu sıktım. kabugunu da tencereye küçük küçük dogradım, içine biraz da kuru kayısı dogradım. sıktıgım portakalın suyunu da içine katarak kısık ateşte pişirdim, indirmeye yakın dünden pişen kabakları da ekledim. ılınınca blendırdan geçirdim, tarçın ekledim.. nefis oldu..tatlı krizin tuttugunda bir miktar yogurda katabilirsin, fındık cevizle yiyebilirsin (monti ölçülerinde tabi, günde 2 porsiyonu aşma) sabah kahvaltıda ekmegine sürebilirsin..işte böyle, denemesi bedava:KK34:uygulayıp uygulamamak sizlere kalmış:KK19:

eline saglık ablacımmm, çok gzüel olmuştur eminim
çok severim böyle pratik hatunları:KK16::KK16::KK16:

Yok arkadaşlar önemli değil sonuçta hepimizi yeni yeni taniyoruz:) ben eşimin is gereği bartin in bir ilçesinde oturuyorum ama köy gibi çok küçük market yok manav yok küçük Bakkallar var oda tekel bayisi çoğunluğu :KK43:

Montig tarifini büyük bir hevesle yapıcam ama ben biraz uyuzumdur herseyi yemem karistirmayida çok sevmiyorum :KK43:(((((

Merhaba arkadaslar biliyorum cok uzun zaman oldu yazmayali ama sizi hep takip ettim her sayfayi okuyordum.Kendimde bir turlu o azmi,o istegi bulamamistim:KK50:.Yeni arkadaslar gelmis hepiniz hosgeldiniz:KK34: kendimden kisaca bahsedeyim size yasim 28,evliyim,2 dunyalar tatlisi evladim var,eski bir monticiyim:KK1::KK1:.kilom konusuna gelince boy 170 kilo 77 oldu malesef:KK37:.gecen hafta cuma gununden beri bende tekrar basladim:21::21::21: hic kacamak yapmadim:KK8: insallah oyle devam eder:KK1:.aebenim canim hep aklinda oldugumu biliyorum,emin ol sende hep aklimdasin canim:KK19:ilgin icin tekrar tesekkurler.Safis,zilim,banu,naz ,montig abla hepiniz sizler nasilsiniz.Nazlim gule gule buyut pasayi canim :nazar:masallah cok tatli.

Yok arkadaşlar önemli değil sonuçta hepimizi yeni yeni taniyoruz:) ben eşimin is gereği bartin in bir ilçesinde oturuyorum ama köy gibi çok küçük market yok manav yok küçük Bakkallar var oda tekel bayisi çoğunluğu :KK43:

eşin asker filan mı?
yoksaa dairede dilanmı memur hani göreve gidiyor filan diyorsun ya zor olmuyormu yalnız kalmak

Merhaba arkadaslar biliyorum cok uzun zaman oldu yazmayali ama sizi hep takip ettim her sayfayi okuyordum.Kendimde bir turlu o azmi,o istegi bulamamistim:KK50:.Yeni arkadaslar gelmis hepiniz hosgeldiniz:KK34: kendimden kisaca bahsedeyim size yasim 28,evliyim,2 dunyalar tatlisi evladim var,eski bir monticiyim:KK1::KK1:.kilom konusuna gelince boy 170 kilo 77 oldu malesef:KK37:.gecen hafta cuma gununden beri bende tekrar basladim:21::21::21: hic kacamak yapmadim:KK8: insallah oyle devam eder:KK1:.aebenim canim hep aklinda oldugumu biliyorum,emin ol sende hep aklimdasin canim:KK19:ilgin icin tekrar tesekkurler.Safis,zilim,banu,naz ,montig abla hepiniz sizler nasilsiniz.Nazlim gule gule buyut pasayi canim :nazar:masallah cok tatli.

anammmmm kız nerelerdeydsin senn hoşgeldin cnmmm

anammmmm kız nerelerdeydsin senn hoşgeldin cnmmm

banummm:KK19: hep buralardayim ama hep baslayip birakiyorum diye yazmak istemiyordum,ama kesin kararliyim cok sistim ya duba gibi oldum:KK52: birseyler yapmam lazim:KK52:.senin yakisiklilar iyilerdir insallah yeni isinde hayirli olsun canim(biraz gec oldu ama kusura bakma)

Canımmmmmmmmm nerelerdesin yaf özlettin kendini:KK16: iyiyiz Allaha şükür..ben 16 kg. verdim ve koruma evresinde emekleme aşamasındayım. sende aramıza döndüğüne göre kısa sürede verirsin aldıklarını sıkma canını:KK19:

Son düzenleme:

hoşgeldin canım . özlettin kendini sende buraya menülerini yaz canım inanılmaz motive etti beni menüleri yazmak . çok sağol canım ALLAH hepimizin evlatlarını bize bağışlasın

Montig tarifini büyük bir hevesle yapıcam ama ben biraz uyuzumdur herseyi yemem karistirmayida çok sevmiyorum :KK43:(((((

Ben yazayım da sen uygulama istersen tatlım..geçen sormuştun ondan yazma geregi hissettim illa hurma şart değil diye....ayrıca o uyuzluk bende de vardır, herşeyi yemem..ama duydugum şeyler damak tadıma uygunda da mutlaka denerim..ayrıca karışan şeylerin hepsi meyve...neyseee

Canımmmmmmmmm nerelerdesin yaf özlettin kendini:KK16: iyiyiz Allaha şükür..ben 16 kg. verdim ve koruma evresinde emekleme aşamasındayım. sende aramıza döndüğüne göre kısa sürede verirsin aldıklarını sıkma canını:KK19:

montiggggggggg ablammm benim vaziyeti biliyon pizza,doner,makarna icinde yasiyorum.birde gece gec yemek yiyen koca faktörum var aldim basimi gidiyordum valla:KK50::KK50: bu vaziyete dur demem lazim artik.:nazar::nazar::nazar::nazar:Senin azmine hayranimm canimmmm:KK9::KK9::KK9::KK9: valla cok özlemisim yazmayi:KK1:

hoşgeldin canım . özlettin kendini sende buraya menülerini yaz canım inanılmaz motive etti beni menüleri yazmak . çok sağol canım ALLAH hepimizin evlatlarını bize bağışlasın

Amin nazli,evet bende menulerimi yazayim birazdan hem fikirlerinizi soylersiniz.Valla bende hepinizi cok özledim:KK54:

Ben yazayım da sen uygulama istersen tatlım..geçen sormuştun ondan yazma geregi hissettim illa hurma şart değil diye....ayrıca o uyuzluk bende de vardır, herşeyi yemem..ama duydugum şeyler damak tadıma uygunda da mutlaka denerim..ayrıca karışan şeylerin hepsi meyve...neyseee

Tamam canım denicem fikirler için çok teşekkür ederim :) şu cuma geleydi:KK43:

X