Merhaba kızıma 2 yaşında aldık şuan 4 yaşında hala bi çiziği çıtırtısı yok çok memnunuz biz kullanımı rahat zor değil çarşaf değişiminde yatağı çıkarmaya gerek yok bi ucunu kaldırıp gecirince oluyor normal yatağa kaldırmadan bunda ucunu kaldırarak basit aslındaÇocuk odası takimlarinda genelikller Montessori yataklar var görünüş olarak çok güzeller ama kullanis olarak nasıllar acaba görünüşe göre carsaf değiştirmek biraz sorun olacak gibi (lastikli carsaf kullanilir diye düşünüyorum ama bile zor olur gibi) yatagi çıkarmak gerekiyor sanırım carsaf değişim esnasinda kullanan varsa artısi eksisi nedir yardımcı olabilir mi
Otorite sağlanırsa çıkmıyorlar emin olunÇok merak ediyorum bn de bu sorunun yanıtını. çocuklar yataktan kaçmıyorlar mı? Mesela 2 yaş çocugu uyku saati geldi yatırıldı, çıkmıyor mu bir daha yatağından, odasında oynamak veya tekrar yanımıza gelmek gibi şeyler yapmıyor mu?
2 yaş ve otorite :)) ben şahit olamadım bugüne kadar :)Otorite sağlanırsa çıkmıyorlar emin olun
Biz 18 aydan bu yana kullanıyoruz şu an 3 yaşa girmek üzere. Özel yapım yaptırdık çünkü ben istediğim boyda bulamadım internette satılanlara da güvenemedim. Doğal ahşaptan 120 ye 200 ölçülerinde yaptırdım.ikimiz çok rahat sığıyoruz ve uzun seneler kullanabileceği şekilde oldu. Ben çatısız istedim.çatı çok gereksiz ve hoş da görünmüyor bence ama tercih meselesi yani. Çarşaf değişimi sorun olmuyor bir tarafını geçirip sonra diğer ucunu geçiriyorum yatağı kaldırmaya gerek yok. Bir de yere tam yapışık değilde yerden 10 cm yüksek yaptırdım ki altını temizlemek kolay olsun.. böylece robot süpürgede girebiliyor .kısacası biz memnunuz uzunca bir süre daha bu yatakla devam ederiz sanırımÇocuk odası takimlarinda genelikller Montessori yataklar var görünüş olarak çok güzeller ama kullanis olarak nasıllar acaba görünüşe göre carsaf değiştirmek biraz sorun olacak gibi (lastikli carsaf kullanilir diye düşünüyorum ama bile zor olur gibi) yatagi çıkarmak gerekiyor sanırım carsaf değişim esnasinda kullanan varsa artısi eksisi nedir yardımcı olabilir mi
Evet ben pek kullanışlı bulamadım çarşaf zulüm benim için öyle kolay geciremiyorumÇocuk odası takimlarinda genelikller Montessori yataklar var görünüş olarak çok güzeller ama kullanis olarak nasıllar acaba görünüşe göre carsaf değiştirmek biraz sorun olacak gibi (lastikli carsaf kullanilir diye düşünüyorum ama bile zor olur gibi) yatagi çıkarmak gerekiyor sanırım carsaf değişim esnasinda kullanan varsa artısi eksisi nedir yardımcı olabilir mi
Demekki becerememişlere denk gelmişsiniz :)2 yaş ve otorite :)) ben şahit olamadım bugüne kadar :)
Normal yataktan kaçıyor mu? Nasıl uyutuyorsun? Şu an yatağı nasıl?Çok merak ediyorum bn de bu sorunun yanıtını. çocuklar yataktan kaçmıyorlar mı? Mesela 2 yaş çocugu uyku saati geldi yatırıldı, çıkmıyor mu bir daha yatağından, odasında oynamak veya tekrar yanımıza gelmek gibi şeyler yapmıyor mu?
Beşikte :) 28 aylık şu anda. 30 aylıkken yatağa geçirmeyi düşünüyorum.Normal yataktan kaçıyor mu? Nasıl uyutuyorsun? Şu an yatağı nasıl?
Beşikte :) 28 aylık şu anda. 30 aylıkken yatağa geçirmeyi düşünüyorum.
İki numara kaçmıyor ama bir numara beşikten bile çıkardı