Mont-Pantolon ve Kabanlar Satılmıştır..

kadife eşofman takımı yok mu? alt üst birlikte

İyice esnaf oldu başımıza bu hatun
Med evde bişey bırakmadın yahu sat sat
Beni de gaza getirdiniz ben de satışa çıkcam yakında.
Hayırlı olsun
Bol kazançlar bol para biriktir, bak seni İstanbul'a bekliyoruz.

Bunlar daha ne ki, yazlıktakileri görmelisin sen benim

Aç sen de bi pazar balım..Değerlendir kullanmadıklarını..

Yılbaşından sonra istanbuldayım...Gelsin sarmalar, börekler, kısırlar..Nasılsa hamarat bi kızımız var evde

medo can şu 106.da benim tarzım beden olursa ekle bebem

Olur canım, düşük bel giyersen bedende sıkıntı yaşamazsın..sepetinde bu da..

Benim tükkanı kapatacaksın bu gidişle

Yok bebem sıkıntı olmaz göbek sıfır düşük bel daha iyi

ben böyleyim ya alışverişe gireyim bir yere tek ürün alıp çıktığım çok nadirdir tukaşsa at sepete olayı var bende

Yok bebem sıkıntı olmaz göbek sıfır düşük bel daha iyi

ben böyleyim ya alışverişe gireyim bir yere tek ürün alıp çıktığım çok nadirdir tukaşsa at sepete olayı var bende

Ahahha ben de öyleyim
Bak benim yazlık duruyor hala jelo, yazlıktaki ürünleri bir getirsem heralde 5-6 konuya anca sığar..Hepsi de yepyeni, bazıları etiketli..

Ama ben napıyorum? Dün gecenin bi yarısı hala markafonide, trendyolda fink atıyorum

Allah bu alışveriş hastalığından kurtarsın hepmizi
Lipolazer olucam hala para biriktiremedim

sorma bu netten alış veriş hastalık oldu bende de tcibo,markafoni,trendyol,bebeshop, yeminle hergün bakılır uygun olan ne varsa alınır aynen ya hastalık dolaplar taşıyor hala al all

aç da sergile onları da görelim bedenlerimiz benzer nasılsa

Beybim sen de bi tükkan açsana, bedenlerimiz benzer, ben de senden faydalanayım azcık

Medom ben hiç beceremem resimdi tek tek fiyat yazma idi dünya var bende bende de sana göndereyim sergile pazarda kırışırız

Ahahhha zaten işin en zahmetli kısmı resim çekip eklemek jelo, ama insan alıştımı çabucak yapıyor sonraları..
Fiyatları insanlar sordukça belirlersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…