mont-ayakkabi-bot-kozmetik-utu-taki-elbiseler ve kazaklar da eklendi

canım ürünlerini aldım çok beğendim... kaban tertemizdi, gerçekten içime sindirdin valla, seninle sürekli alışveriş yapmak istiyorum... bir an önce elindeki ürünleri koy buraya...
Nuray çim begenmene çok sevindim.iyi günlerde kullanmanızı dilerim.yakinda elbise falan ekliycem

Canim eşim de çok beğendi. Çok memnun kaldık. Ayrıca memnuniyet konumunda da yazdım. Bütün bayanların senin iyi bir satıcı olduğunu bilmesini istedim

Canim eşim de çok beğendi. Çok memnun kaldık. Ayrıca memnuniyet konumunda da yazdım. Bütün bayanların senin iyi bir satıcı olduğunu bilmesini istedim
Gerçekten çok sevindim.dolap köşesinde amacsizca duracagina bi işe yaradı.iyi günlerde kullanın

Yeni ciciler ekliyorum.
Bu elbise kışlık Penye fukara kol denilen vücuda oturan bi elbise 40 ve en son 46 bedene kadar rahat olur.likrali şık bir elbise.yakasına ekli fuar tarzı bagciklari var.
Fiyat 15 tl

acı kahve diz altı Penye liralık bi elbise çok tarz bi elbise dir severek kullandığım bir elbise 40 ve 46 beden arasına rahat rahat olur vücuda oturuyor bu da.. Fiyat 10 tl.

ürünler biraz kırışık kusura bakmayın ev telaşı çocuk derken.kolilerden cikartim bunları

Yeşil balıkçı yaka kot yada Tayt üstüne hoş duran bir tünik. Kumaşı böyle triko Penye tarzı. 40 ile 46 beden arasiolur
fiyat 10 tl

Buda boğazı kivirinca duruşu

Beyaz Kazak geniş kesim hamileligimde 3 veya 4 kere giydim salas kazak sevenlerin tarzı. .. Fiyat 8 tl

Büyük beden kot fiyat 5 tl.

arkası bu şekilde
Ince triko tünik en fazla 48 bedene kadar olur esnek çünkü. Fiyat 8 tl.

Geniş çanta severler için ideal spor çantası boyutunda ama abartılı bir boy değil. Hem çapraz hem elde kullanıma uygun.ben 35 tl ye almıştım. Kullanmamış olsamda ikinci el sayılır artık o yüzden fiyat 18 tl.

içi de böyle

bunlar yeni eklendi bayanlar

Herkese iyi pazarlar.elbiseler ayakkabılar çanta takı kozmetik hatta ütü bile var.sayfalarima bi göz atın kızlar. Fiyatlarda anlasiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…