- 2 Ocak 2015
- 181
- 19
- 33
- 44
- Konu Sahibi melek35tuana
-
Etiketinde L beden yazıyor 44,46 olurCanim. Erkek kabanin bedeni nedir
Yağlı ciltler için. Resimleri tabletler çektim o yüzden karanlık yarın gündüz tekrar denemem uygunu sizin icinCanim foto çok karanlık. Daha net resim koyarmisin. Ayrıca nemlendiricilerin cilt tipi nedir
Hayır aslında çok memnun kaldım daha önceleri de kullanıyordum ama bebek olunca bırakın kremi cilt bakımını sacimi bile tarama vaktim yok.Benimde cildim yağlı. Neden satiyorsunuz memnun mu kalmadiniz?
Canim malesef whats up yok bende en gec yarın resimleri burdan yollarım istersenTamam canım ben mont ve kremleri almak istiyorum ancak net resimlerini gördükten asıl kararımı netlestirecegim. Watshaptan gonderirmisin resimleri
kışlık tertemiz bir mont ne sokucu ne soluğu ne lekesi var.taş gibi ayrıntılı Resimlerim elimden geldiğince bi resimde kahverengi benekler oluşmuş ama Çekimden kaynaklı yemin ederim.o resmi bile yolluyorumAnladim canim. O halde buradan sorayım. Kabanin kunasi nedir. Yazlık mi baharı mi yoksa kışlık mi. Markası nedir. Herhangibir sokugu . Solmasi varmi.. geçenlerde buradan bir kaban aldım . Almaz olaydım pismanlik oldum bana hiçbir deformasyon yok demişti. Bana çöpe atılacak bir kaban göndermiş. O yüzden canım detaylı bilgi istyorum
Bayan kaban 44Kremi birisi kırmızı diğeri mavi. Gece ve gündüz için mi.. bayan kabanin bedeni nedir. Ayrıca bilgi verirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?