• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mont arayanlar hic giymedim satiyorum

bordelaise

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
261
9
38
İzmir
Kizlar gecen ay yurtdisindan siparisle aldim. M bedenim benim ama kaliplar darmis herhalde olmadi. Yalnizca denedim. Pakedi dahil duruyor zaten. Degisimi 60 tl gibi bir kargo ucreti istedi firma ben de baskasina veririm olmadi diye elimde tuttum. Simdi satmaya karar verdim ilgilenen olursa yazabilir buradan.

japon style ürünler dar kalıp oluyor malesef , peki ürün resimdeki ile birebir mi ,kumaş kalitesi kalınlığı vs ve fiyatı nedir ?

japon style ürünler dar kalıp oluyor malesef , peki ürün resimdeki ile birebir mi ,kumaş kalitesi kalınlığı vs ve fiyatı nedir ?

Evet bu resimdeki birebir. Alirken daha genis kalipli bi fotograf vardi hatta yanilgiya dusmustum. Simdi bire bir resmini arastirip koydum ben de. 120 tl dusunuyorum. Cunku yeni giyilmedi ve daha da zararina satmak yazik olacak :/ kumastan pek anlamam ama on beyaz yerleri yunlu kabarik kollari da zaten orgu gordugunuz gibi. Diger kisimlari pamuklu mu denir ne denir tam bilemiyorum

Back