Dudak Makyajı Monsoon Dudak Büyütücü kullanan var mı?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

sercee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
6
0
40
Bu ürünü kullanan varsa tecrübelerini bize aktarsın lütfeeeen!! hiç biyerde bulamıyorum yorumlarıı kafamçokkarıştı olumlu olumsuz bilgilendirirseniz süper olurr mirmirmirmir

Bu ürünü kullanan varsa tecrübelerini bize aktarsın lütfeeeen!! hiç biyerde bulamıyorum yorumlarıı kafamçokkarıştı olumlu olumsuz bilgilendirirseniz süper olurr mirmirmirmir

moonson liquit sanırım..bundan 2-3 sene evvel kullanmıştım.Gerçekten faydasını gördüm.Arada bir dudakları tahriş ediyor ama gerçekten kalınlaşma oldu.Hiçbir yanma ve yan etkisi olmadı.Rahatlıkla kullanabilirsiniz.Ben daha sonra tekrar aradım fakat bulamadım..Eczanelerde oluyordu,güzel bir ürün.

Teşekkürler canım. ben buldum ürünü 100 liraydı tereddüt ettim. Ozaman denemekte fayda var. Peki 2 3 sene demişsin kalıcımı etkisi? eskiyle şimdi farklımı canım?

bundan 6 ay önce eczaneye gittim ve en iyi dudak dolgunlaştırıcısını istedim.60 liraya Oht peptite dudak dolgunlaştırıcı verdi.İlk sürdüğümde inanılmaz bir etki,yanma,şişlik oldu ve daha sonra söndü..Diğer etaplardada etkisi dahada azalmış bir şekilde devam etti..Ama moonson liquit herhangi bir yanma yapmıyor,sanki normal bir yağ sürmüşsünüz gibi..1-2 hafta içerisinde farkediyorsunuz fakat kalıcı olmuyor.Ama diğerlerine 10 çekecek bir ürün,yarım yıl kullanırsınız hemde dolgun dudaklarınız olur..Ayrıca 100 ytl yüksek bir fiyat,diğer yerler de de araştırın derim ben..Sağlıcakla kalın..kaydirigubbakcemile5

ben 40 a almıstım nısantasında bı eczaneden..sısırıyodu evt

Ben cevabınızı çok geç gördüm bilmiyorumkismile
Osmanbey'in neresinde bulabiliriz? Gerçekten çok memnun kalmıştım :gitme:

Gizsan bende aldım en son %50 indirim yapmıştı, 40tlye aldım, Göztepe Pelikan eczanesinden... Ama ben pek memnun kalmadım belki düzenli kullanmadığım içindir belki... Sen nasıl kullandın acaba?

Ben cevabınızı çok geç gördüm bilmiyorumkismile
Osmanbey'in neresinde bulabiliriz? Gerçekten çok memnun kalmıştım :gitme:

osmanbeydekini bende gördüm şöyle söyliyim eczanenin adını bilmiyorum ama metro osmanbey çıkışında ''rumeli çıkışı değil ama'' pangaltı çıkışından gittiğinde karş tarafa geçip kurtuluş istikametine boylu boyunca yürüdüğünde hatta hiç yürümesen metrodan çıkar çıkmaz bir büfeye sorsan burdaki en yakın eczane nerde diye muhakkak gösterir orayı o eczanede var zaten bende asılı reklamından görmüştüm :) umarım tarifimi anlayabilirsin bayağa karşık oldu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…