• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Monotonlaşan Kocalar

Ortak hobileriniz olmadığı sürece ya tv izlersiniz yada telefon kurcalarsınız en fazla çocuklar hakkında konuşup sohbet ettik sanarsınız.. ortak hobiler edinin,başbaşa aktiviteler yapın.

Hayır. Hayatımda öyle keskin değişimler olmadı. Eşimin sürekli umursamaz ve eleştirel sözleri artık canımı sıkmaya başladı. Kendime dönüp baktım uzun bir süre. Sebeplerini araştırdım ve fark ettim ki eşim bu davranışlarını otomatiğe bağlamış. A olayında da B durumunda da tepkileri aynı.
Aslında sürekli eleştirilmek ortak paylaşımın olmaması kadar büyük bir problem. Bu eş de olsa ebeveyn de olsa arkadaş da olsa aynı. Önceki yorumumda dedikodu önerisini hani tv programı aktivite vs zevkleriniz uymuyorsa aranızda paylaşım olsun diye yazmıştım ama benim kastettiğim zararsız dedikodular geyikler elbette. Hiç kimse dırdırdır eleştiri dinleyerek enerjisinin aşağı çekilmesinden hoşlanmaz. Eşiniz anladığım kadarıyla bunu huy edindi son zamanlarda.

Eşiniz kilolu mu? Kiloluysa yürümek zor geliyordur
Yaşı da 50 ye yaklaştıysa artık onceki yaşlardaki haraketlilik bazı erkeklerde yerini tembelliğe bırakıyor..Bir de işi oturarak değilse hareket halindeyse genelde dışarı pek çıkmak istemez iş dışında evde olmak ister

Bizim 1.yılımız dolacak sizin durumunuzdayım. Hiç boşuna evlenmeyeyim madem ben 15 sene sonra böyle olacağımıza şimdiden böyleyiz 😂

Bizim 1.yılımız dolacak sizin durumunuzdayım. Hiç boşuna evlenmeyeyim madem ben 15 sene sonra böyle olacağımıza şimdiden böyleyiz 😂
Eğer katlanamam diyorsanız evlenmeyin.
Gerçekten katlanması zor bir durum.

Benim de eşimle farklı zevklerimiz vardır ama birbirimizin aktivitelerine hobilerine katılmaya çalışırız. Bence olması gereken de budur. Hiç ilgisini çekmeyen şeyleri anlattığımda bundan bana ne der gibi baksa da bana saygı duymasını beklerim şahsen 😂
Aksi takdirde her şeyi bire bir aynı kaç evli vardır ki? Evlilik fedakarlık işi

Ve ayrıca aynı şeyleri izlemeyecekseniz ikinci televizyonu kaldırın evden bence. Sizi iyice birbirinizden ayırmış

Benim de eşimle farklı zevklerimiz vardır ama birbirimizin aktivitelerine hobilerine katılmaya çalışırız. Bence olması gereken de budur. Hiç ilgisini çekmeyen şeyleri anlattığımda bundan bana ne der gibi baksa da bana saygı duymasını beklerim şahsen 😂
Aksi takdirde her şeyi bire bir aynı kaç evli vardır ki? Evlilik fedakarlık işi
Evliliğin ilk zamanları böyleydik.
Şimdi ise böyle değil maalesef.

Tv yi kapatmak işe yaramıyor çünkü sohbet edemiyoruz. Konuştuklarımı saçma buluyor. E onun açtığı konular da siyaset ve futbol. Yani beni/bizi hiç ilgilendirmeyen şeyler.

Eşim yıllarca beni kendınden uzaklastırdı.bilerek ya da bilmeyerek.mizacı bu..monoton biri..karantınada üstüme düşüyor.ben sıkıldım.onunla kafamda bitmişti.
Bence normal yaşadıklarınız..baska hobilerim vardı pandemı yuzunden bitti..başka seyler bulmalıyım.siz de meşgul edecek işler bulun.
İlerısı var cocuklar gidecek tamamen yalnız kalacaksınız.

Eşim yıllarca beni kendınden uzaklastırdı.bilerek ya da bilmeyerek.mizacı bu..monoton biri..karantınada üstüme düşüyor.ben sıkıldım.onunla kafamda bitmişti.
Bence normal yaşadıklarınız..baska hobilerim vardı pandemı yuzunden bitti..başka seyler bulmalıyım.siz de meşgul edecek işler bulun.
İlerısı var cocuklar gidecek tamamen yalnız kalacaksınız.
Eşimin de şu an yaptığı bu. Bilerek veya bilmeyerek uzaklaştırıyor. Şu an çocuklar beni oyalıyor, aynı zamanda 2.üniversitemi okuyorum. Hobiler edinmeye çalışıyorum.
Çocuklar büyüyüp gittiğinde iki kişilik yalnızlığı tercih eder miyim, bilmiyorum.
Zaman gösterecek.

İlgi alanlarınız farklı demek ki
Zamanla bu fark iyice ortaya çıkmış
Aslında evlilik böyle birşey
Fazla beklentiye girmemek gerek
Ellerinde çiçeklerle gelen hafta sonu kaçamağı ,süprizler vs böyle bir erkek bulmak zor bu ülkede
Belli bir süre sonra zaten adamlar çabalamıyor kadın çabalıyor
Bu doğal birşey ! Bana garip gelmedi...

Bence ne olursa olsun insan denen varlığın sıkılma huyu var. Ortak bir çok yönünüz olsaydı bir süre sonra o da sıkıcı gelecekti. Değişiklikler... bazen onunla belgesel izleme, bazen sinema bileti alma (bilet olunca mecbur gelir:) , bazen yürüyüş ve cafe...Ne olursa olsun değişiklik olsun.

Back
X