Sivilceli Ciltler monodox denen sivilce ilacı..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.518
2.969
333
Doktor bu antibiyotiği verdi. Bir kutu kullandım (14 hap) ama hâlâ sivilce çıkıyor. Doktor bir ay kullanacaksın diyor ama şimdiye kadar etki etmesi gerekmez miydi? Daha once TETRADOKS kullanmıştım bebek gibi olmuştu cildim. Doktora sordum tetradoks değil de neden monodoks verdiniz pel etki etmedi çünkü dedim o da iki ilaç da aynı dedi ama ben sanmıyorum. Antibiyotik zaten zararlı bi de 2 hafta daha kullanmamı istiyor etki etmemesine rağmen. Ne yapayım sizce başka bir doktora mi gideyim yoksa kullanmaya devam mı edeyim :KK43:

28 yaşındayım. Hormonlarim normal. Yazın test yaptirmistim

genelde bu yasta cikan sivilceler hormonal sebepli oluyor o acidan, bende de cikiyordu monodoks kullandim sonra gecti ama sonra fazlasiyla geri cikmaya basladi,kadindogum dr. gittim hormonlarda bozukluk cikti 4-5 aydir dogumkontrol kullanmaya basladim gectiler cok sükür.

genelde bu yasta cikan sivilceler hormonal sebepli oluyor o acidan, bende de cikiyordu monodoks kullandim sonra gecti ama sonra fazlasiyla geri cikmaya basladi,kadindogum dr. gittim hormonlarda bozukluk cikti 4-5 aydir dogumkontrol kullanmaya basladim gectiler cok sükür.

Senin yasin kaç? Doğum kontrol hapı kilo yapmadı mı

Doğum kontrol hapı cilt için çok etkili bir tedavi
Monodoks, Tetradoks türü ilaçlar çok tehlikeli, bir kez mide kanaması geçirdim Tetradoks yüzünden
Dk senelerce kullandım, hiç bir kilo sorunu yaşamadım ve cilt problemlerim kökünden çözüldü

Doğum kontrol hapı cilt için çok etkili bir tedavi
Monodoks, Tetradoks türü ilaçlar çok tehlikeli, bir kez mide kanaması geçirdim Tetradoks yüzünden
Dk senelerce kullandım, hiç bir kilo sorunu yaşamadım ve cilt problemlerim kökünden çözüldü

Evet ama doktor doğum kontrol hapı vermedi bu ilacı verdi. Dkh kullanmak için kadın dogumcuya mi gitmeliyim?

Zaten sivilce ilaçları birden geçirmiyor ki.Kiminde cildinde kusma yapıyor.Deri altında biriken sivilceler açığa çıkıyor.Sonrasında temizleniyor.

ben 26 yasindayim, ben de envayi cesit antibiotik krem kullandim lakin geri ciktilar. kilo da aldirmadi bana. ilk zamanlar hafif basagrisi yapti sonra vücut alisti sknti yok sükür,ben cilt sorunum icin doktor esliginde basladim, bi dr danis bence istersen.

ben 26 yasindayim, ben de envayi cesit antibiotik krem kullandim lakin geri ciktilar. kilo da aldirmadi bana. ilk zamanlar hafif basagrisi yapti sonra vücut alisti sknti yok sükür,ben cilt sorunum icin doktor esliginde basladim, bi dr danis bence istersen.

Peki kadın dogumcuya mi gitmeliyim. Zaten adetlerim de zamanında gelmiyor

Back
X