Gebeliğe Hazırlık monodoks gebelik planlarken zararlımıdır?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

maygirl__

uyudum da büyüdüm...
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2019
1.778
2.306
133
kizlar merhaba 2 dusuk sonrasi arastirma yapilip hicbir neden bulunamadi hersey normal gorunuyor.dun gebelik oncesi son kez kan degerlerimede bakildi( karaciger fonksiyon testi tam kan sayimi rubella toksoplazma troid vb testler hepsi normal degerde)utrasonlada bakildi bi sorun gorunmedi doktor hemen hamile kalabilirsin ben bi sakinca goremedim dedi.2 ilac vericem onlari kullan dedi.biri folbiol digeri monodoks.hicbi sorunum yokken antibiyotik yazmis.bugunde ovulasyon gunum daha 3 tane antibiyotik ictim.monodoax kullanip hamile kalan yada bu ilacla ilgili herhangi bilgisi olan varsa yazabilirmi?

Ben akne tedavisinde yine antibiyotik kremle kullanmıştım. Midemi mahvetmişti. Üzerindeki dik durunuz ibaresi çok çok çok önemli bi gün unuttum uzandım tv karşısında. Bir kaç gün yanma geçmemişti. Ağır bir ilaç. Ama gebelik planınızı bilerek vermiş sonuçta.

evet birde utrasonda da kendi de gordu catlamaya basliyor drgerlendirebilirsiniz dedi.antibiyotik yazdigini bilsem sorardim neden bu die ama alinca anladim.bide ilacin bilgilerinde hayvanlar uzerimdeki calismada embriyoda iskelet sistemini bozdugu yaziyor onu okuyunca cok endiselendim.bi daha icmeyeyim diyorum 3 tane olmustu

Ben kafa karıştırmak istemem ama araç kullanıula ilgili bile dikkat çekici bir ifade vardı diye hatırlıyorum kutunun dışında. Alerjim var ev tozuna çok yoğunken kbbden ilaç aldım. Bebek planladığımı anlatarak. Hamilelere de verdiğimiz bi ilaç var dedi onu verdi. Ama öyle bi planın varsa hiç hiç içme bence dedi. Ama antibiyotikte belki bir şey için gereklidir bilemiyorum. Başka bir doktora sorma şansınız varsa sorun. Değerlendirin dediyse bir şey olmaz herhalde .

Bence hamile kalmak istiyorsan ne olursa olsun antibiyotik kullanmamalısın ağrı kesici olarak bile sadece parol kullanılıyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…