Gelinlik Modelleri Monoco prensesi grace kellynin gelinliği aşığım bu gelinliğe..

kleshtina

Bir kedim bile yook...
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
333
1
96
37
İstanbul
Çok ünlü olan bir gelinlik dergisi
Conde Nast Brides en güzel 50 gelin ve gelinliği seçmiş. 1. sıraya kimsenin itirazı olamaz herhalde: Grace Kelly.. Monaco Prensesi, Hitchcock'un gözbebeği bu kuğu, hayatını 1982 yılında bir trafik kazasında kaybetmiş.
İşte link ismini goglede arayın daha net çıkmış halleride var..

BRİDES CAFE: GRACE KELLY

Gelinliği modacı Helen Rose tasarlamış ve Grace kellynin doğal güzelliği ve zerafetiyle bütünleşen son derece kibar ama bir okadarda göz alıcı bir gelinlik ortaya çıkmış.Gelinlikte ipek ve dantel karşımı bir arada
kullanılmış,ayrıca binlerce inci işlenmiş. Başında taç yerine kep takılarak duvak kepin içinden geçirilmiş. Sizin içinde taç yerine çok güzel bir alternatif seçenek olabilr,çok şık bir farklılık yapmış olrsunuz..
Duvak olarak kenarları dantel bir duvak seçilmiş ve belindeki kuşak modeli gelinliğe zarif bir görünüm kazandırmış ..
alıntı

*Asıl zerafet Grace Kelly de bence..:)
O kadar tatlı bir yüzü ve biçimli vucudu var ki..O zamanların stil ikonu olarak gösteriliyordu..
Gelinliğe gelince..Nacizane yorumum,çok iddialı olmadığı yönünde.Zarifliği ve sadeliği sevenlere uygun..Herkese bu kadar yakışmaz,herkes kaldıramazz bu tür modelleri..Bel incecik olmalı bir kere..
Yine de hoş bir etki bırakıyor insanda görüntüsü..Bilhassa kuyruk kısmı hoş..Arkadan daha şık duruyor..
Paylaşım için teşekkürler :) ben de birkaç resimle katkıda bulunmak istedim..
Sevgiler

Son düzenleme:

Süpersin ya ben o kadar aradım resimlerini bulamadım. Senin sonraki gösterdiğin resimlerde biri giymiş ama o aslıyla boy ölçüşemez bile. bende bu gelinlikten diktirdim ama benimki o kadar sade değildi bence şimdiye kadar gördüğüm en güzel gelinlik.

gelinlik gerçekten çok hoş. kleshtina canım sende gelinliğini paylaşır mısın merak ettim seninkini de ?

kabarık gelinlikleri sevmiyorum.
Canım gelinliği koruyor gibi oldum..:)Bende bu modelden diktirdim ama benimki de kabarık değildi ben bu gelinlikte ki asaleti, duruluğu seviyorum...Ne iddalı ne iddasız ne açık ne kapalı ne gösterişli ne de mütevazi....Şimdi buradaki modellere bakıyorum gözlerimi yoruyorlar sanırım ne demek istediğimi anlamışsındır gelin olan kişi duru olmalı bakan kişinin gözünü yormamalı benim profildeki resme bak istersen hemen hemen benzeri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…