• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Monique Lhuillier Bridal Spring 2013

SouvveniR

❤+❤ = ❤❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
11.481
8.058
448
İstanbul
Fotoğrafların üzerlerine tıkladığınızda asıl boyutları ile gelinlikleri inceleyebilirsiniz.

Eki Görüntüle 426065 Eki Görüntüle 426081 Eki Görüntüle 426082

Eki Görüntüle 426083 Eki Görüntüle 426084 Eki Görüntüle 426085

Eki Görüntüle 426086 Eki Görüntüle 426087 $monique-lhuillier-spring-2013-innocence-wedding-dress.jpg

Eki Görüntüle 426089 Eki Görüntüle 426090 Eki Görüntüle 426091 Eki Görüntüle 426092

Eki Görüntüle 426080 Eki Görüntüle 426079 $monique-lhuillier-josephine-wedding-dress-2013.jpg

Eki Görüntüle 426066 Eki Görüntüle 426067 Eki Görüntüle 426068

Eki Görüntüle 426069 Eki Görüntüle 426070 Eki Görüntüle 426071 Eki Görüntüle 426072

Eki Görüntüle 426073 Eki Görüntüle 426074 $monique-lhuillier-champagne-wedding-dress-spring-2013.jpg

$monique-lhuillier-dream-wedding-dress-2013.jpg $monique-lhuillier-infinity-wedding-dress-spring-2013.jpg Eki Görüntüle 426093

Son düzenleme:
Cok guzel kusursuz bembeyaz kremleri sevmiyorum danteller mukemmel ama cogunu gelinlik degilde elbise olarak giymeyi terch ederim pronovias gibi pür modeller cok benzer modeller de var ama tek kotu sey mankenler birazdaha guzel olabrdi ozellikle gogusleri olabilirdi cok komik duruo gogus kisimlari :1:

Monique Lhuillier benim favori gelinlik tasarımcılarımdan biri. Çok zarif gelinlikleri var. Şahsen gelinliliğin kabarık olmasından ziyade bu şekilde zarif bir eteği olmasını ve gelin yürürken tarlatanlılar misali kaskatı durmasındanda uçuş uçuş olmasını her zaman tercih ederim. Bu tasarımcılarda modeller küçük ayrıntılarda veya özel malzemede gizli oluyor, düz bakarsanız çoğu model bilindik gelebilir ancak gelinlik incelemeye meraklıysanız ayrıntılarda gizli olan tasarımları yakalayabiliyorsunuz. malzeme ve dikiş tabi ki her zaman kusursuz. bir tane brode görebiliyor musunuz bakalım, bizim tüm gelinlikçilerin kullandığının aksine, her zaman kaliteli ve orijinal danteller.

şu boleroya bayıldım, tam bir peri kızı :D

attachment.php

Monique Lhuillier benim favori gelinlik tasarımcılarımdan biri. Çok zarif gelinlikleri var. Şahsen gelinliliğin kabarık olmasından ziyade bu şekilde zarif bir eteği olmasını ve gelin yürürken tarlatanlılar misali kaskatı durmasındanda uçuş uçuş olmasını her zaman tercih ederim. Bu tasarımcılarda modeller küçük ayrıntılarda veya özel malzemede gizli oluyor, düz bakarsanız çoğu model bilindik gelebilir ancak gelinlik incelemeye meraklıysanız ayrıntılarda gizli olan tasarımları yakalayabiliyorsunuz. malzeme ve dikiş tabi ki her zaman kusursuz. bir tane brode görebiliyor musunuz bakalım, bizim tüm gelinlikçilerin kullandığının aksine, her zaman kaliteli ve orijinal danteller.

şu boleroya bayıldım, tam bir peri kızı :D

attachment.php

:46::46::46::46:
Ağzına sağlık canım.. Bende aynı fikirdeyim...
Çok uzun zamandır gelinlik modelleri bakıyorum ve detaylarını inceliyorum.
Güzel zarif ve şık bulduklarımı buraya ekliyorum.... :34:

Çok kaliteli, çok asil, çok zarif ve çok elit hepsi...
Şiir gibiler... Tekrar gelinlik giyesim geldi...

bayıldım bunlara yaa :27: baştan 3. ve sondaki harika :31:

Çok kaliteli, çok asil, çok zarif ve çok elit hepsi...
Şiir gibiler... Tekrar gelinlik giyesim geldi...

tek kelimeyle mükemmeller...

Beğenmenize sevindim kızlar...
Tam düğün sezonu, hem arkadaşlara model açısından fikir olsun hem de çeşitlilik olsun diye eklemek istedim...
Yorumlarınız için teşekkürler... :16:

Beğenmenize sevindim kızlar...
Tam düğün sezonu, hem arkadaşlara model açısından fikir olsun hem de çeşitlilik olsun diye eklemek istedim...
Yorumlarınız için teşekkürler... :16:

beğeniriz tabii:)
sıkılmıştım ya sürekli sağı solu taşlı,işlemeli gelinlikler görmekten.. bizim kızlar pek bi hevesli dilek ağacına benzemeye... :) çok hoşuma gitti bunlar benim.. rosa clara var bi de benim çok beğendiğim... vera wang ı zaten demeye bile gerek... ''oscar de la renta'' da da hepsi olmasa da arada hoş modeller var... :))
farklı şeyler görelim biraz yani :))

Evet gerçekten seçip eklediklerin çok şık. Pek çoğunu bilgisayarımdaki ilgili klasöre ekledim. Kolları tül ve dantelle kaplı olan gelinliklere bayılıyorum. Alt tarafı da sade ve dümdüz veya üstünde hafif ışıltılı tüller çok hoş.

beğeniriz tabii:)
sıkılmıştım ya sürekli sağı solu taşlı,işlemeli gelinlikler görmekten.. bizim kızlar pek bi hevesli dilek ağacına benzemeye... :) çok hoşuma gitti bunlar benim.. rosa clara var bi de benim çok beğendiğim... vera wang ı zaten demeye bile gerek... ''oscar de la renta'' da da hepsi olmasa da arada hoş modeller var... :))
farklı şeyler görelim biraz yani :))

Söylediklerine katılmakla birlikte, ne yaparsın işte, zevkler ve renkler her zaman farklı olabiliyor.
Ama bu modeller çok zarif ve kaliteli...

Evet gerçekten seçip eklediklerin çok şık. Pek çoğunu bilgisayarımdaki ilgili klasöre ekledim. Kolları tül ve dantelle kaplı olan gelinliklere bayılıyorum. Alt tarafı da sade ve dümdüz veya üstünde hafif ışıltılı tüller çok hoş.

Beğendiğin modeller olmasına sevindim canım.
Bende kolları tül veya dantel gelinlikleri çok beğeniyorum.
Bakalım kendi gelinliğim nasıl olacak, onu da ayarlar ayarlamaz mutlaka sizlerle paylaşacağım... :34:

Back