Gelinlik Modelleri Monique Lhuillier 2013 Koleksiyonu

minenes

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
2.740
80
363
İstanbul
Monique Lhuillier Amerika'dan ünlü bir tasarımcı. Türkiye'de sadece Vakko Couture'de satılan ürünlerinin fiyatları 20-30bin liralarda geziniyor. Orijinal fransız dantelini metrelerce kullandığı modelleriyle karşımızda. Özellikle dantel üstüne tülden drapeyi ustalıkla kullanmışlar.

Favorilerim:

emeğine sağlık...
zarif çiçek desenlerine bayılıyorum

hay maşallah fiyatı duyunca modellere pek bi bakamadım. o parayı peşin verip araba alırım yada 30 bin peşin verir üstünu kredi ile tamamlar ev alırım valla

güzeller, değişikler, zarifler ama kesinlikle 20-30bini hakettiklerini düşünmüyorum yani kumaşı çok iyi olabilir ama tasarım olarak harikalar yarattıklarını söyleyemem o paraya satacak kadar..

İşte bazı markalar kendilerini yüksek gelir grubu için konumlandırıyorlar. Bir Elie Saab gibi, Zuhair Murad gibi. Monique Lhuillier de ünlülere, multimilyonerlere filan satış yapıyor. Kırmızı halıda birçok Hollywood ünlüsünü giydiriyor mesela. Parayı da malzemeden çok marka değeri gerektiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…