MONETA seramik tencereleri kullananlar yardımcı olur musunuz??

mseu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
47
0
36
Merhaba kızlarrr, MONETA tencereleri hakkında özellikle kullananlar yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum..Nereden temin ettiniz, nerelerde daha uygun satılıyor?? Hatta bu aralar kampanya olan yerler var mı?? Yardımcı olursanız çok sevinirimmm

Hatta özellikleri nasıldır? %100 italyan üretimi olduğu ve bulaşık makinesine girebildiği yazıyor.. Makineye girebildiği doğru mudur??

merhaba biz 1,5 yildir ede kullaniyorux siddetle tavdiye ediyorum makineyede guvenle atabilirsiniz hic bir sikinti yok ben eminonunden aldim hatta ceyizimede aldim. avmlerde enpulaslardada bulabilorsiniz ama biraz pahali.

ben de dün n11 den sipariş verdim..deluxe-01 serisinden pilav tenceresi..100 tl..en üst serisi imiş deluxe serisi.. netten en ucuz bu fiyata bulabildim, mağazaları dolaşsam daha uygun fiyata bulunurdu belki..

merhaba biz 1,5 yildir ede kullaniyorux siddetle tavdiye ediyorum makineyede guvenle atabilirsiniz hic bir sikinti yok ben eminonunden aldim hatta ceyizimede aldim. avmlerde enpulaslardada bulabilorsiniz ama biraz pahali.

eminönünden nerden aldın canım?? tarif edersen çok sevinirimm.. çünkü bende nette buldun daha görmüşlüğüm yok ama çok methini duydum :)

eminönünden nerden aldın canım?? tarif edersen çok sevinirimm.. çünkü bende nette buldun daha görmüşlüğüm yok ama çok methini duydum :)

mercan yokusu var zuccaciyeciler var ordaki magazalardan bulabilirsiniz nerdeyse bir cogunda var

ben de dün n11 den sipariş verdim..deluxe-01 serisinden pilav tenceresi..100 tl..en üst serisi imiş deluxe serisi.. netten en ucuz bu fiyata bulabildim, mağazaları dolaşsam daha uygun fiyata bulunurdu belki..

bugün n11 den sipariş ettiğim moneta geldi ve büyük bir hayal kırıklığı yaşattı bana..ben deluxe-01 serisini sipariş ettim, bana monetanın tanıtım amaçlı ürettiği düşük model bi tenceresinden göndermişler..kullanmadım ve direk iade göndereceğim..insanı aptal yerine koyuyorlar.. tüm modelleri incelemesem haa bu deluxe deyip farkına varmayacağım.. 2 ay önce aldığım tefal seramic control induction serisi ile yanyana koydum ağırlıklarına baktım vs. ve tefal'in seramiklerinin yanından bile geçemez moneta..

Kötü bir durum ama iade edebilirsiniz. Tefalin seramik konusunda daha iyi olduğunu düşünmüyorum ben yinede ağırlık=kalite değildir çünkü.

Kötü bir durum ama iade edebilirsiniz. Tefalin seramik konusunda daha iyi olduğunu düşünmüyorum ben yinede ağırlık=kalite değildir çünkü.

ürün paketlenirken bir hata olduğunu ve değişim yapacaklarını söyledi firma..gelen ürünü de beğenmezsem o zaman iade edeceğim..

tefal'in bazı modellerinde (inductionlu ocaklar için üretilen seri) taban çelik olduğu için daha ağırmış.. tabanı çelik olmayan modelleriyle kıyaslamalısınız dedi..bu açıklama şimdilik tatmin etti beni..bakalım gelecek ürünü bekliyorum :)

Eğer kredi kartı kullanıyorsan trendyol, evim net, markafoni gibi alışveriş sitelerine ara ara geliyor kampanyaları, göz atmanı öneririm.

Ben bir yıl önce iyi bir indirime denk gelmiştim trendyol alışveriş sitesinde, oradan kendim tek tek seçerek oluşturdum moneta tencere ve tava setlerimi

İnşallah gönlünüze göre olur iyi günlerde kullanırsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…