moneta ceramica tava nerede satılıyor?

ilkbahar79

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
463
35
623
İstanbul
arkadaşlar,moneta ceramica tava tencere almak istiyorum. ama internetten değil. görerek,dokunarak almak istiyorum. hangi züccaciyede nereden alabilirim. ist avrupa yakasındayım,ama karşıda belirgin bir yer varsa karşıdan da alabilirim. birkaç yere sordum ama satmıyorlar. cevahir AVM de stok du sanırım mağazanın adı,orada birkaç moneta vardı ama ceramica serisi değildi. lütfen acil yardımm,teflonlardan kurtulmak istiyorum bir an önce. hangi mağazada satılıyor?

decorium mağazalarında bulabilirsin arama motorlarından decorium yazıp hangi alışveriş merekzlerinde olduğunu öğrenebilirsin.bu arada bende çeyizime almayı düşünüorum uyguna bulursan bizimle paylaş lütfen

Bayilerimiz

iletişimden bayilerimize tıklayıp şehir seçerek nerelerde olduğunu görebilirsin, semtini bilemediğim için yazamadım ancak hepsi var burda

Son düzenleme:
monetanın yakınımdaki 3 bayisini aradım,tel no geçersiz.1 ine de gittim ama seramik tek ürün yoktu maalesef. daha fazla moneta ya ulaşmayı bekleyemeyeceğim için,delimano aldım. sanırım o da kaliteli iyi bir ürün

bende mağazalarını baktım ama dediğnin seramik ürünlerine denk gelmedim. delimano kaça aldın nette sitesine baktım fitayları çok yüksek ve inanılmaz kargo parası istiyorlar :??

bende mağazalarını baktım ama dediğnin seramik ürünlerine denk gelmedim. delimano kaça aldın nette sitesine baktım fitayları çok yüksek ve inanılmaz kargo parası istiyorlar :??

delimano yu top shop tan aldım,olivium zeytinburnundan. 20 cm kızartma tavası 49,24 cm kızartma tavası 59 ve pilav tenceresi 99 tl. fiyatlar moneta dan daha uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…