• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mondi Tire Kutsan San. HK Fikirlere İhtiyacım Var

BULUT121013

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
18
0
16
Eskişehir
Merhabalar,

Mondi Tire Kutsan firması hakkında bilgisi olanlar şirket hakkında biraz bilgi verebilir mi acaba? Nasıl bir şirket,çalışma şartları koşulları v.s. Teşekkür ederim şimdiden.

Merhabalar,

Mondi Tire Kutsan firması hakkında bilgisi olanlar şirket hakkında biraz bilgi verebilir mi acaba? Nasıl bir şirket,çalışma şartları koşulları v.s. Teşekkür ederim şimdiden.

Arkadaşım burası iş ve işçi bulma kurumu mu? Hayır Telekomu vs sorsanız anlarım da cok spesifik bir yer burası :S

Ben iş arıyorum diye bişey yazmadım arkadaşım.. Burasının iş ve işçi bulma kurumu olmadığını biliyorum ben sadece bahsetmiş olduğum firma hakkında bilen duyan kendi yakını eşi dostu çalışan birileri var mı nasıl bir yer diye bilgi almak istedim. Bu kadar agresif yaklaşmanın anlamı yok.

Ben iş arıyorum diye bişey yazmadım arkadaşım.. Burasının iş ve işçi bulma kurumu olmadığını biliyorum ben sadece bahsetmiş olduğum firma hakkında bilen duyan kendi yakını eşi dostu çalışan birileri var mı nasıl bir yer diye bilgi almak istedim. Bu kadar agresif yaklaşmanın anlamı yok.

Agrasiflikten ziyade google gibi davranıyorsunuz bazen. Neyse.

babamın karton kutu dükkanı vardı oradan biliyorum kurumsal bir firma sadece bu kadarını söyleyebilirim
bence düşünebilirsin

Back