Monalisa Dokunuşu

haleningunlugu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2016
5
0
36
Vajinada sarkma oldu doğumdan sonra ve bunun tedavisi var diyorlar. Lazerle yapılan bir tedaviden bahsediliyor. Çok basit olduğunu duydum ama korkuyorum. Adı Monalisa Dokunuşu. Nedir bu Monalisa Dokunuşu nasıl yapılıyor? Yaptıran var mı? Bilen var mı acaba kızlar.

Bunlar hep pazarlama numaraları... Monalisa Dokunuşu denilen şey aslında fraksiyonel karbondioksit LASER uygulaması. İtalyanlar buna birkaç numara eklemiş, bir de isim hakkını almışlar, pazarlıyorlar işte. LASER östrojen hormonu azalması kaynaklı sorunlar için kullanılıyor esasen.

Önce hastalığınız neyse o teşhis edilmeli, daha sonra tedavinin ne olacağına doktorunuz karar vermeli.

bu tedaviyi hiç duymamıştım. ben labioplasti ameliyatı diye biliyorum bu işlemi. sarkmalarda dudakların küçültülmesi işlemi. bu konuda Ebru zülfikaroğlu ile görüştüm kendisi zaten kadın doğumcu olarak muayane ve tedavi olduğum birisi. daha karar aşamasındayım ama eğer olmaya karar verirsem ameliyatımıda mutlaka Ebru Hanım'a giderim. monalisa dokunuşu ile ilgilide seni çok daha bilinçli yönlendirebileceğine inanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
benim önerim .... tedavi olmadan önce kesinlikle uğramalısınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vajinada sarkma oldu doğumdan sonra ve bunun tedavisi var diyorlar. Lazerle yapılan bir tedaviden bahsediliyor. Çok basit olduğunu duydum ama korkuyorum. Adı Monalisa Dokunuşu. Nedir bu Monalisa Dokunuşu nasıl yapılıyor? Yaptıran var mı? Bilen var mı acaba kızlar.
Monalisa sakin yaptirma ben yaptirdim 3seyan dediler fakat hic anlamsiz oldu sonra filep yontemi ile kaldirttim ve simdi cok mukemmel evliligimde kurtuldu cok memnun kaldim hic dogum yapmamis gibiyim tavsiye ederim Ankarada Doktor Derya Korkma, hocamiza yaptirdim tafsiye ederim tercih sizin

Monalisa sakin yaptirma ben yaptirdim 3seyan dediler fakat hic anlamsiz oldu sonra filep yontemi ile kaldirttim ve simdi cok mukemmel evliligimde kurtuldu cok memnun kaldim hic dogum yapmamis gibiyim tavsiye ederim Ankarada Doktor Derya Korkma, hocamiza yaptirdim tafsiye ederim tercih sizin
Mune Mune bu kisi derya korkmaz in asistani heralde heryerde onun reklamini yapiyor..yapmayin boyle seyler artık..Allahtan korkun surda yardim arastiriyoruz degil mi

X