Mon Pubis ameliyatı / Vajina Üstünde Yağlanma

sweetesma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2016
42
31
33
Vajina Estetiği ve Klitoris

Mon Pubis yani Venüs Tümseği olarak adlandırılan alanın olması gerektiğinden fazla yağlı ve büyük olması da yine kadınlar için sorun teşkil etmektedir. Sezaryen dikişinin hemen altından başlayan ve klitoris arasında kalan Venüs tümseği özellikle mayo ya da bikini giyimi sırasında sıkıntı yaratır. Bu bölge yine genital güzelleştirme tekniği sayesinde normal boyutlara getirilebiliyor. Bu sayede klitoris açığa çıkıyor ve ilişki sırasında alınan zevk artıyor.

merhaba kızlar
işte ben normalde pubim in üstünde fazla yağlı olduğu için bu ameliyatı yaptırmaya düşünüyorum en yakın zamanda , artık dayanamıyorum çook utanıyorum kendimden :110::KK43:
çok araştırdım ama hıç bir şeyi bulamadım ..:mad:

yorumlara göre DR Bülent Cihantimur ene iyisi bu konuda.
bu ameliyatı yaptıran var mı acaba , ve ne kadar tutacağını da öğrenmek istiyorum . sadece bir fikir almak istiyorum ona göre para biriktireceğim :KK14::21:

Merhaba bende Alper Tuncel whatsapp dan sordum 8.000 TL dedi lazer lipoliz sadece pubis bölgesi için. Karın ve yan taraflar varsa da hepsi 12.000 TL denildi. Çok pahalı yani doktorlar uçmuş daha uygun fiyat veren varsa paylaşırsanız seviniriz.

Yani fiyatlar cok ucari. Ben meme protezi ve vajinoplasti olmustum 4 ay once.Druma soylemistim ve pubis bolgesindeki fazlaligi yagi almisti .Ama bunun icin ayriyeten para odemedim .Suan gayet iyi pantolanlarda cok daha guzel duruyor.

Yani fiyatlar cok ucari. Ben meme protezi ve vajinoplasti olmustum 4 ay once.Druma soylemistim ve pubis bolgesindeki fazlaligi yagi almisti .Ama bunun icin ayriyeten para odemedim .Suan gayet iyi pantolanlarda cok daha guzel duruyor.
Merhabalar ben pubis estetiği hakkında birkaç şey sormak istiyorum. Estetiği bende yaptırmayı düşünüyorum üst kısmı kıyafet giydiğimde belli oluyor. Yağ alma operasyonuyla birlikte tam olarak düzeldi mi? İyileşme süreci nasıldı?

X