Evet var benm sattığım marka momfortbaby ve benm aldığım fiyatla sizin gonderdiginiz linkteki fiyatin alakasi yok ve yaptığınız hiç hoş değil ne yapmaya calisiyorsunuz sanirsam site sahibisiniz.. satış yapmaya calisiyorsaniz helal yolla reklam yapin kul hakki ile baskalarinin satisini engelleyerek değil bu yaptığınızdan dolayı size hakkımı helal etmiyorum size iyi satışlar bu tarz reklamla fazla tercih edilceginizi düşünmüyorum ama neyse
Beni yanlis anladiniz ..formda baslik acamadim bende alacaktim ama biraz arastirdim ayni görünüşü acaba bilgisi olan var mi diye .. bunun hak la alakasi yok. Ne site sahibiuim ne baska birsey ..
Beni yanlis anladiniz ..formda baslik acamadim bende alacaktim ama biraz arastirdim ayni görünüşü acaba bilgisi olan var mi diye .. bunun hak la alakasi yok. Ne site sahibiuim ne baska birsey ..
Kusura bakmayin ozman Özür dilerim keşke ozelden sorsaydiniz satis sayfamda yapmaniz hic hos olmadı neyse bilgi vereyim görüntü olarak ayni görünüyor ama işlevi ayni olur mu bilemem bunu kullanip memnun olan yuzlerce insan gosterebilirim ama linkteki ürünü ilk kez gördüm