• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Momfortbaby kanguru kırmızı renk kışlık tulumu ile beraber

hamusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
2.404
94
163
Momfortbaby kangurumuzu satiyoruz sayili kullanıldı kışlık tulumu ile beraber kırmızı renk resim ekledim
2016-10-25 09.04.26.jpg

Son düzenleme:
papillon_01 papillon_01 180 tl vericem kutusu ek kemeri duruyor nakit ihtiyacm var sadece kanguru 165 tl kışlık tulumu 120 tl ben ikisini 180ne vericem

birşey sorcam bu sattığınızla şu linkteki https://solomombaby.com/Urun/SolomomBaby-Gri-3-Ay-4Yas/4 kanguru arasındaki farkı öğrenebilir miyim . acemi anneyim :)
Evet var benm sattığım marka momfortbaby ve benm aldığım fiyatla sizin gonderdiginiz linkteki fiyatin alakasi yok ve yaptığınız hiç hoş değil ne yapmaya calisiyorsunuz sanirsam site sahibisiniz.. satış yapmaya calisiyorsaniz helal yolla reklam yapin kul hakki ile baskalarinin satisini engelleyerek değil bu yaptığınızdan dolayı size hakkımı helal etmiyorum size iyi satışlar bu tarz reklamla fazla tercih edilceginizi düşünmüyorum ama neyse

Beni yanlis anladiniz ..formda baslik acamadim bende alacaktim ama biraz arastirdim ayni görünüşü acaba bilgisi olan var mi diye .. bunun hak la alakasi yok. Ne site sahibiuim ne baska birsey ..

Beni yanlis anladiniz ..formda baslik acamadim bende alacaktim ama biraz arastirdim ayni görünüşü acaba bilgisi olan var mi diye .. bunun hak la alakasi yok. Ne site sahibiuim ne baska birsey ..
Kusura bakmayin ozman Özür dilerim keşke ozelden sorsaydiniz satis sayfamda yapmaniz hic hos olmadı neyse bilgi vereyim görüntü olarak ayni görünüyor ama işlevi ayni olur mu bilemem bunu kullanip memnun olan yuzlerce insan gosterebilirim ama linkteki ürünü ilk kez gördüm

Back