Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Elimde yeni dogan aparatiyla beraber siyah renk temiz momfortbaby kangurum var bi ay kullandım daha sonra küçük bi ilçeye taşındık kullanma gereği duymuyorum hala düşünüyorsanız mesaj atin
Elimde yeni dogan aparatiyla beraber siyah renk temiz momfortbaby kangurum var bi ay kullandım daha sonra küçük bi ilçeye taşındık kullanma gereği duymuyorum hala düşünüyorsanız mesaj atin
Bende gri rengi var sıfır gibi diyebilirim 1 ay önce aldım 4-5 kez kullandım çok memnun kaldım, oğlumun duracağını bilseydim baştan ergobaby alırdım desenleri hoşuma gidiyor. Ergobaby almak için satmak istiyorum, isteyen olursa kargo benden 140 tl.