Molluskum Kontagiozum (Molluscum Contagiosum)

tuncss

annesinin minik tırtılı
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
3.067
3
Merhabalar.. birkaç haftadır eşimin göbek kısmında küçük siğilimsi şeyler belirdi. sıkıntıdandır vs diye erteledik.. bu sabah doktora gitti ve teşhis molluskum oldu
ve az önce kendimde de gördüm birkaç tane
daha önce böyle bir hastalık geçiren oldu mu aranızda?
Ankarada bildiğiniz güvenilir bir cilt doktoru önerebilir misiniz?
desteğinize ihtiyacımız var..
şimdiden teşekkürler..

panik yapacak birsey yok merak etmeyin :) basit bir mikrop kapma.. kennedy 24/15te Alev Eken hanimi tavsiye ederim cok tatli ve isinin ehli bir dermatolog. eminim kisa zamanda sikintinizdan kurtaracaktir..

bende bu hastalıktan gecırdım. korkulacak bısey deıl yalnız o cıkan sigilleri sıkıp ıcınden kurt gıbı seyleri cıkarmanız gerekıyo..kanama olacaktır sıkınca korkmayın batıcon sureceksın sureklı uzerıne zamanla gecıyo..benımde yuzumde ve gogsumde cıkıyodu hatta gogsumdekılerı doktor cıkarmıstı.. ama mutlaka sıkıp ıcını temızleyın yayılır yoksa butun vucuduna allah gostermesın... ben kısa surede atlattım ılac falanda kullanmadım..

4 yaşında oğlumda çıktı.önce bir taneydi ve molluscum olduğunu 2 tane daha çıkınca öğrendik.şimdi kolunda 2 tane daha var ve yeni çok küçük 2 tane de bacağında gördümbugün doktor dondurucu sprey sıktı bir de antibiyotik merhem verdi,yayılmaya devam ederse bu şekilde ne yapacağımı bilmiyorum. içindekileri iğneyle çıkarmam gerekiyormuş ama bu işlemi çok steril yapmak gerek bence yoksa daha kötü yayılır zaten oğlumun canı çok tatlı bugün denedim ama hiçbirini yaptırmadı oofff.çocuğunda çıkan varsa ve tedavi edilmişse lütfen bana da yardımcı olur musunuz,iyi bir dermatolog ismi verirseniz de çok sevinirim.herkese molluscumsuz sağlıklı günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…